Op zondag 5 februari stond de wedstrijd tegen SVOC’O1/United 1 op de planning. In de voorbereiding heeft trainer/coach Kocher Majid het team met name verdedigend een ander spelletje op laten zetten.

De eerste minuten van de wedstrijd waren aan beide kanten zoekende. Naarmate de wedstrijd vorderde, lukt het JES/Klick’15 1 steeds beter om het spel verdedigend goed op te zetten, waardoor SVOC’O1/United 1 langzaam uit haar spel werd gehaald. Het enige wat nog moest gebeuren was het kansen afmaken in de aanval. Na ongeveer 10 minuten werd de score geopend door JES/Klick’15 1: 0-2. SVOC’O1/United 1 speelt slim en komt middels een omdraaibal ook in de wedstrijd: 1-2. Gedurende de hele eerste helft gaat de wedstrijd gelijk op. Zowel JES/Klick’15 1 als SVOC’O1/United 1 blijft scoren, maar JES/Klick’15 1 blijft de leiding nemen. Het lukt echter in de eerste helft niet om een groot gat te slaan. Verschillende afstandsschoten aan de kant van JES/Klick’15 1 resulteren in een ruststand van 3-6. SVOC’O1/United 1 kreeg langzamerhand grip op het verdedigende spelletje van JES/Klick’15 1 waardoor het team weer moest schakelen. Het moment na rust zou wederom allesbepalend zijn. Al vroeg in de tweede helft drukten de dames van JES/Klick’15 1 gelukkig een stempel op deze wedstrijd. Met maar liefst drie doelpunten werd er dit keer wel een gat geslagen: 3 - 9. Vanaf dat punt liepen de dames aanvallend even vast. SVOC’O1/United 1 bleef knokken en wisten nog twee maal te scoren. Einstand: 6 - 10. Op zondag 12 februari speelt JES/Klick’15 1 de return tegen Fortuna’74 1 om 11.15 uur in Boekel. Een wedstrijd waarbij de dames alle support kunnen gebruiken!

Spannende wedstrijd voor JES/Klick’15 2

De dames begonnen met goede moed op zondagochtend 5 februari aan de wedstrijd. De vorige keer tegen SVOC’01/United 2 hebben de dames van JES/Klick’15 2 zich laten kennen, maar dat ging deze keer niet gebeuren. De opdracht was scoren, scoren en scoren. De wedstrijd begon en het duurde even voordat het eerste doelpunt kwam. Het liep enorm gelijk op en de dames van JES/Klick’15 2 bleven fel. Verdedigend hadden de dames het onder controle, maar de aanval was rommelig. Door de druk van de tegenpartij was het lastig om het spel op te zetten, maar de vang stond. Daardoor waren de aanvallen lang en konden de dames veel proberen. Het zat hem vooral in het afmaken van de kansen. De ruststand: 4-3. Na de rust begon JES/Klick’15 2 fel en scoorde gelijk in de eerste aanval. Iedereen stond weer op scherp en de dames zetten door. Het bleef gelijk oplopen. Uiteindelijk tot een stand van 7-7. De dames van SVOC’01/United 2 kregen alle ruimte en hierdoor vielen er nog 2 schoten. De eindstand is 9-7.