Op een winderig sportpark in Oss eindigde de wedstrijd tussen Cito en SES in de brilstand: 0-0. De wedstrijd die heel slordig begon, wellicht door de wind, werd wel steeds leuker met strijd, maar doelpunten leverde het niet op.

In de eerste helft begon het erg slordig, met lange ballen over en weer en veel balverlies van beide ploegen. De beslissende eindpass was net niet zuiver genoeg en beide ploegen kregen nog niet echt kansen. Tot 10 minuten voor rust als Sebe van Huisseling, met een schitterende pass met buitenkant voet, Tieme Kuppen wegstuurde. Tieme Kuppen wist echter niet te scoren want hij schoot recht op de keeper. In de aanval erna is Cito gevaarlijk. Ibrahim Dundar mocht zomaar doorlopen, door de hele defensie, kon uithalen maar was onzuiver in de afwerking. Hij schoof de bal naast.

Beide ploegen schoten uit de startblokken de tweede helft. Niek Nooijen werd weggestuurd aan de rechterkant, en gaf een schitterende voorzet op Plom Bens. De buitenspeler van SES wist echter niet te scoren want van dichtbij schoot hij hem naast: gigantische kans. Cito liet het hier niet bij zitten, want het is wederom in de aanval erna gevaarlijk. Kevin van de Wetering speelde zichzelf goed vrij op randje 16, maar knalde de bal net naast.
Hierna was SES wel de bovenliggende ploeg en drukte Cito goed naar achter.
Echter bleef het bij een aantal afstandsschoten, omdat de eindpass niet goed was, foute keuzes werden gemaakt of simpelweg de scherpte ontbrak bij de ploeg van Robert van Mierlo. Al met al had SES misschien iets meer verdiend, maar de brilstand was hier ook wel op zijn plaats.

Cito - SES: 0-0 (0-0)