Al vroeg voor het einde van het seizoen sleepte dames 4 en dames 5 van volleybalclub VAMOS de kampioenstitel binnen.

Dames 5 mocht zich als eerste kampioen noemen. Op 18 maart werden zij, zonder te spelen kampioen, de concurrent liet namelijk punten liggen. Op zaterdag 25 maart mochten de dames hun kampioenswedstrijd spelen, als een echte kampioen wonnen zij overtuigend met 4-0 tegen het Stevensbeekse SVS! 

Daarna was het feest in Patricks bar in de Looierij!  

Dames 4 van Vamos hadden dezelfde zaterdag 25 maart een spannende wedstrijd tegen de uit Maashees komende MVC en won, na en spannende wisselvallige wedstrijd, met 3-2. Dit betekende dames 4 op 1 april 3 punten moest halen om het kampioenschap veilig te stellen.

Met volle moed reisde een flinke delegatie af naar Sint Anthonis om tegen Somas Activia dames 8 te spelen. De dames van Somas/Activia begonnen voortvarend en waren alles behalve van plan om Vamos de kampioenstitel cadeau te geven. Ze wisten de 2e en 4e set op hun naam te zetten. Met een 2-2 stand begon de spannende 5e set waarbij de dames van Vamos wisten dat ze deze met winst moesten behalen, anders liet de felbegeerde kampioenstitel nog een week op zich wachten. Dit lieten de meiden niet gebeuren en met een krachtige 15-6 kon ook Vamos dames 4 het kampioenschap gaan vieren.