Van 14 t/m 16 april ging de jeugd van MHV’81 op kamp. Een weekend vol activiteiten, veel plezier en weinig slaap!

Door veel oudere (oud-)leden wordt er nog steeds met heel veel plezier teruggekeken op hun jeugdkampen. Vele jaren vond het kamp plaats in Nistelrode. De bonte avonden, avondspellen, kampvuren: het zorgde voor veel onvergetelijke momenten.

Maar vorig jaar moest MHV op zoek naar een nieuwe plek. Die werd gevonden dicht bij huis, bij het scoutinggebouw in Mill.

Bijna alle jeugdleden en een grote groep kampleiding verzamelden zich vrijdag op het scoutingterrein, waar de tenten en slaapzalen ingericht werden. De kampleiding was goed herkenbaar door dezelfde splinternieuwe hoodies, gesponsord door VDJ-watersport en HOMAX. Veel jeugdleden gingen voor de eerste keer mee, wat vooral bij de ouders zorgde voor een ‘slik’-momentje. Vrijdagavond werden spelletjes gedaan en optredens gegeven. Daarna volgde een korte nacht, want zaterdag was het alweer vroeg dag. Na het ontbijt gingen groepjes het dorp in met verschillende opdrachten. Daarna werden spandoeken gemaakt en werd er getrakteerd op ijsjes gekregen van Villa Erica! Na het nuttigen van een ‘voedzame’ maaltijd van friet en frikandellen ging alle jeugd, behalve onze jongste f-jes, de bus in. Op weg naar Raalte om dames 1 aan te gaan moedigen! In de bus was er tijd voor bingo en karaoke. De wedstrijd van dames 1 werd gewonnen in een hele spannende wedstrijd. Met het fantastische publiek kregen de dames, ondanks slaapgebrek van sommige speelsters, vleugels. Pas laat was de bus weer terug in Mill. Na nog een korte nacht werden de blije, maar ook vermoeide jeugdleden weer opgehaald door hun ouders. De meeste mochten thuis in de douche en dan gaan relaxen. Andere jeugdleden én begeleiders kon direct door naar de sporthal om de laatste wedstrijden van dit seizoen te spelen. En daarna was de pijp bij de meesten leeg, maar waren er weer veel mooie herinneringen gemaakt…

De kampleiding kijkt terug op een mooi en supergoed verlopen weekend en kijkt alweer uit naar volgend jaar.