De dames van Klick’15/JES 1 vertrokken op zondagochtend 7 mei naar Schijndel. Om 13.00 uur klonk het fluitsignaal voor de wedstrijd VMS’21 1 - Klick’15/JES 1. Met dank aan alle invallers van het tweede, de midweek en een aantal oud-speelsters kon de wedstrijd gelukkig doorgaan.

Het eigen team was namelijk verre van compleet. Desalniettemin begon het team voortvarend aan de wedstrijd. De eerste aanval was het direct raak; 0-1. De 0-2 liet door een verdedigende fout van VMS’21 1 ook niet lang op zich wachten. De vakken wisselden en ook het derde doelpunt werd gemaakt door Klick’15/JES 1: 0-3. VMS’21 1 gaf zich echter niet gewonnen en bleef knokken voor de doelpunten. Bij beide teams ontbrak het niet aan felheid, maar de kansen werden onvoldoende benut. VMS’21 1 kwam langzaamaan in de wedstrijd en wist 1 minuut voor rust de achterstand nog wat te verkleinen: 4 - 5. De wedstrijd kon nog alle kanten op. Klick’15/JES 1 moest de aanvallen in meer rust op gaan zetten en ook zouden de kansen benut moeten worden, wilde het team het zich niet onnodig moeilijk gaan maken. Het eerste doelpunt na rust viel aan de kant van Klick’15/JES 1: 4 - 6. De vakken wisselden wederom en in die positie is de wedstrijd uitgespeeld. Beide teams waren namelijk in deze tweede helft zeer slordig in de afronding. Het lukte de aanval van Klick’15/JES 1 ook niet meer om te scoren. Met nog 1 minuut op de klok had Klick’15/JES 1 de voorsprong nog wel steeds in handen: 5-6, maar was het VMS’21 1 die middels een afstandsschot alsnog in de laatste dertig seconde de gelijkmaker wist te maken. Eindstand: 6 - 6. Op zondag 14 mei speelt het team weer een thuiswedstrijd om 13.00 uur tegen Bladella 1 in Wilbertoord.

VMS’21 2- JES/Klick’15 2

Op zondag 7 mei speelde JES/Klick’15 2 tegen VMS’21 2. Om 11:30 uur klonk het fluitsignaal in Schijndel. JES/Klick’15 2 begon de wedstrijd goed tegen de koploper. JES/Klick’15 2 pakte de juiste kansen en wist de verdediging goed onder controle te houden. De stand liep gelijk op. Ruststand: 3-3.  JES/Klick’15 2 begon de tweede helft helaas minder sterk en kreeg snel een aantal doelpunten om de oren. VMS’21 2 bracht de stand naar 8-3. JES/Klick’15 2 moest een tandje bijzetten om de controle over de wedstrijd terug te kunnen vinden. De dames wisten elkaar in de eindfase van de wedstrijd nog goed te vinden en maakten nog 2 doelpunten. Helaas was dit niet voldoende en was de eindstand 8-5. Volgende week, 14 mei, nieuwe ronde nieuwe kansen. De dames spelen dan om 11 uur een thuis uitwedstrijd in Wilbertoord tegen Bladella 2.