Van 5 juni t/m 17 juni 2023 wordt in Wijkaccommodatie de Wester Havikstraat 1 in Mill een Open Biljarttoernooi Bandstoten gehouden.

In navolging op een prachtige periode van meer dan 20 jaar dat in juni van het jaar het Open Toernooi “VanRood” werd gehouden is nu gekozen om over te schakelen naar het spel bandstoten. Spelers tot een moyenne van 4 (libre) kunnen inschrijven. Spelers worden ingedeeld in een klasse A en klasse B. Graag zien wij nieuwe jonge spelers deelnemen. Nieuwe spelers of als deelname langer geleden is dan 3 jaar of het opgegeven moyenne is niet aantoonbaar (middels Biljartpoint) dan vallen zij in de 10%-regeling. In de voorrondes speelt elke deelnemer verdeeld over 2 dagdelen 4 partijen in een poule. De poulewinnaars, aangevuld tot de beste 8 presterende spelers in de voorrondes per klasse, gaan door naar de finalerondes op zaterdag 17 juni. Deze spelers vallen allen in de prijzen maar gaan wel middels een knock-out systeem bepalen wie in de klasse A of B de echte winnaars worden.

Bijdrage voor deelname is €5,- te voldoen voorafgaand aan het spelen van de 1ste wedstrijd. Opgave voor deelname is mogelijk tot 26 mei 2023 door een formulier in te vullen en dit bij de Wester in te leveren. Formulieren zijn te verkrijgen in de Wester en andere gemeenschapshuizen. Maar, ook kunt u inschrijven (bij voorkeur) door gebruik te maken van de QR-code hierbij of via de link op de website van de Wester, http://www.dewestermill.nl. Na verzending ontvangt u een bevestiging van uw opgave in uw mailbox. Let bij het invullen goed op de datums en tijdsblokken en geef aan wanneer je NIET kunt of verhinderd bent. 

Vragen?

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel iemand van de Biljartcommissie: Harry van der Linden (06-22194472), Gerry de Haan (06-25115807), Wim Linders (06-16254769), Henk de Klein (06-16628554) of Tiny van der Loop (06-13767178). Biljartcommissie ’t Westerlaken.