Vorig weekend speelde de JO10 hun laatste competitie wedstrijd om het ‘zomerkampioenschap’ tegen SCMH uit Mariaheide.

Het team, van jongens én meiden wat al enkele jaren samen voetbalt bij DWSH ’18, heeft ook dit seizoen weer laten zien dat plezier en presteren hand in hand gaan bij de vereniging, waarbij soms het grote verschil in leeftijd helemaal niets uitmaakt.

Helaas trokken onze talenten vandaag, voor het eerst in de 4e fase van het seizoen, aan het kortste eind. 

Na een goede warming-up begonnen de spelers voortvarend aan de wedstrijd, waar het doel van de tegenstanders meermalen werd bestookt met mooie schoten. De keeper van de tegenstander was in uitstekende vorm en hield met katachtige reflexen zijn doel schoon, waarna het aan de andere kant meteen raak was met een afstandsknal van jewelste! De spelers van DWSH ’18 reageerden meteen en zette met een aantal fraaie aanvallen de achterstand om in een minieme voorsprong.

Lange tijd ging de wedstrijd gelijk op en werd het in grote getalen aanwezige publiek op mooi en verzorgt voetbal getrakteerd! Nadat SCMH op een kleine voorsprong was gekomen, lukte het DWSH nog om tot 5-6 terug te komen en werd er vol op de aanval gespeeld om het kampioenschap binnen te harken. Helaas werd het team in de counter geklopt met een paar mooie afstandsschoten, waarna er aan het einde van de wedstrijd een eindstand genoteerd kon worden van 5-8.

Helaas hebben ze deze keer het kampioenschap niet gewonnen, maar ze mogen trots zijn op hetgeen wat ze het publiek hebben laten zien. Elke speler heeft op zijn eigen manier een enorme groei doorgemaakt dit seizoen en samen hebben we veel plezier beleefd! 

Binnenkort spelen ze allemaal tegen elkaar tijdens de Kille Cup, waarna ze, moe maar voldaan en een ervaring rijker, uit kunnen rusten van een fantastisch leuk seizoen!

Bedankt allemaal!

Trainers en leiders van DWSH ’18 JO10