Is uw kind opzoek naar een leuke sportieve uitdaging en wilt u uw kind spelenderwijs kennis laten maken met sport en spel? Dan is de volleybalspeeltuin misschien wel iets voor uw kind!

De volleybalspeeltuin is een nieuw concept waarbij kinderen tussen de 4 en 6 jaar spelenderwijs bewegingsvaardigheden, balvaardigheid, coördinatie en samenspel in leuke spelvormen leren. Mét plezier, zonder competitie. Lol in bewegen staat voorop! 

De volleybalspeeltuin wordt aangeboden door volleybalclub VAMOS uit Mill en Langenboom. Er worden elke twee weken clinics gegeven waarin ze leren gooien, mikken en vangen en we dagen ze uit om dingen te doen waarvan ze dachten dat ze het niet konden. Elk kind kan op zijn eigen niveau de oefeningen uitvoeren. Het doel is om de ze te laten bewegen met plezier, met én zonder bal, en het zelfvertrouwen te stimuleren.

Hebben u en uw kind interesse? Of willen jullie gewoon een keertje komen kijken? Aanmelden kan via de website: www.vamosvolleybal.nl/speeltuin. Maar gewoon binnenlopen en meedoen met een training kan ook. De eerste keer is gratis, daarna kunt u een 5-strippenkaart aanschaffen voor 10 euro. Op 7 oktober komt Guus Klein Lankhorst, projectleider van Nevobo, een clinic verzorgen speciaal gericht op de sportspeeltuin. 

De volgende data worden de clinics gegeven:

  • 23 september van 9:00 tot 10:00 uur bij De Wis in Langenboom
  • 7 oktober van 8:30 tot 9:30 uur bij De Wester in Mill 
  • 21 oktober van 9:00 tot 10:00 uur bij De Wis in Langenboom
  • 4 november van 8:30 tot 9:30 uur bij De Wester in Mill
  • 18 november van 9:00 tot 10:00 uur bij De Wis in Langenboom
  • 2 december van 8:30 tot 9:30 uur bij De Wester in Mill