Juliana Vrouwen 1 heeft zich met een ruime overwinning tegen O.S.S.’20 Vrouwen 1 hersteld van het verlies van vorige week.

Buiten het herstel qua resultaat, blijft de teamsamenstelling een worsteling. Tegenover de terugkeer van Anne Derks en Naomi Jacobs stond de afwezigheid van de niet fitte Manon Derks en Sanne Hendriks. Gelukkig had verzorger Andre op het laatste moment Daisy Keijzers en Susan Relou nog speelklaar gekregen.

De weersomstandigheden waren op zondagochtend 8 oktober 2023 “ideaal” volgens Renske van Tienen. Zij was dan ook niet af te stoppen; met haar snelheid, kracht en onuitputtelijkheid was zij vanaf de linkerkant een plaag voor de verdediging van O.S.S.’20. Met twee prachtige doelpunten (de 2-0 en de 6-1) leverde zij ook haar bijdrage aan de score.

Die score werd al in de eerste minuut geopend door Jasmijn van de Wiel (zie foto), die ook het laatste doelpunt (8-1) van de wedstrijd voor haar rekening nam. De overige vier doelpunten van Juliana werden ook verdeeld over twee speelsters. Spits Inass Bouaazzaoui was net voor en net na de rust verantwoordelijk voor de 3-0 en 4-0. Cindy Strijbosch, die weer op haar vertrouwde positie ‘nummer tien’ stond, scoorde de 5-1 en 7-1. Een van de weinige kansen die de gasten uit Oss kregen, leverde een doelpunt op, maar in het overgrote deel van de wedstrijd hield de Millse verdediging met afwisselend Mara, Lotte, Naomi, Wies, Ivora en Lieze de aanval van de tegenstander goed af.

De overwinning zorgt ervoor dat Juliana Vrouwen 1 zich weer kan mengen in de strijd om de bovenste plekken van de 4e klasse.

Na twee thuiswedstrijden moet Juliana Vrouwen 1 op zondag 15 oktober 2023 om 11.30 uur aantreden in Nuland tegen Nulandia Vrouwen 1, de huidige nummer 2 van de ranglijst. Juliana Vrouwen 2, dat afgelopen zondag niet in actie kwam, ontvangt aanstaande zondag om 12.00 uur BVV’27 Vrouwen 1 uit Blitterswijck. We zien jullie net zoals afgelopen zondag graag weer in grote getalen langs de lijn!