Foto's: Your Story Fotografie

Op 30 september jl. stond de jaarlijkse teampresentatie van MHV’81 op de planning. Hoewel dames 1 er al enkele wedstrijden op had zitten, was dit weekend ook het startsein van de competitie van de overige teams. Waarbij ons dames 1 natuurlijk het goede voorbeeld hebben gegeven door na 6 wedstrijden nog steeds ongeslagen te zijn.

MHV’81 start de competitie met 4 seniorenteams en 6 jeugdteams. Vooral onze jeugdteams presenteerde zich met trots aan hun ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden en gingen als pro’s op de foto. 

Voorafgaand aan de teampresentatie is er hard gewerkt om alles op tijd gereed te krijgen: nieuwe en aanvullende teamkleding werd geregeld, de zaal werd versierd, de fotograaf geregeld. Op de avond zelf was het een gezellige drukte van spelers, ouders, supporters, vrijwilligers en sponsors. Dat betekende ook dat dames 1 voor een volle tribune haar wedstrijd speelde.

Tijdens de teampresentatie werden we verrast door de opbrengst van de Rabobank clubactie, met een bedrag van ruim €900! Dat bedrag komt goed van pas en krijgt een mooie bestemming. Ook werden onze clubscheidsrechters in het zonnetje gezet, vanwege de week van de scheidsrechter. 

Your Story Fotografie (Kira Biefel) stond weer klaar om de clubfoto en alle teamfoto’s te maken. En de avond werd opgevrolijkt door onze enthousiaste DJ Milan, die al een beetje onze club DJ begint te worden.

Al met al kijken we terug op een geslaagde avond en starten we met veel zin met het nieuwe handbalseizoen.