MHV’81 en RetourMatras gaan een sponsorovereenkomst aan. Samen willen zij hun GROENE hart een verdere impuls te geven in de regio.

MHV’81 heeft tot doel een fijne respectvolle vereniging te zijn waarin ieder lid zijn of haar ambitie in het handbal kan nastreven. Of het nu is met het leren handballen bij de kabouters is of stevig mee spelen in het team dames 1. MHV’81 wil met de inzet van vele vrijwilligers deze ambitie voortzetten door iedereen z’n plek in de bekende GROENE shirts binnen de vereniging te geven.

RetourMatras als onderdeel van Ingka-Group (Ikea), Ikano en Renewi is marktleider in het recyclen van matrassen in Nederland. De ambities zijn hoog en er wordt geregeld geïnnoveerd naar nieuwe producten. Ook is gestart met uitbreiding in Groot-Brittannië en kan Frankrijk daar binnenkort daar ook aan toe gevoegd worden. RetourMatras wil het verschil maken zodat de wereld er een stuk GROENER uit komt te zien.

Zowel Retourmatras als MHV’81 hebben allebei echt een GROEN hart. Tijdens een ontmoeting tussen de sponsorcommissie en managing director Chico van Hemert kwam de gedachte om met een GROENE overeenkomst iets samen te gaan doen door middel van een sponsorovereenkomst. Om deze overeenkomst te sluiten hebben Lieke van Dijk en Evy Verhoeven, twee jeugdspelers bij MHV’81, samen een bezoek gebracht aan Chico van Hemert van RetourMatras om hun te bedanken voor hun bijdrage. MHV’81 is zeer verheugd met de bijdrage van Retourmatras en zal zijn GROENE ambities hierdoor nog beter kunnen verwezenlijken.