Op zondag 19 november wordt de jaarlijks terugkerende Kuulentocht gehouden. In het  gebied rondom Langenboom zijn weer diverse mooie en uitdagende routes uitgezet voor veldrijders en mountainbikers.

Wielerclub De Doortrappers staat garant voor een dagje veldrijden op hoog niveau. Diverse afstanden zijn er uitgepijld. (50 en 35 km).

Voor de gravelrijders zijn er ook dit jaar drie afstanden te rijden; 65, 80 en 105 km. Deze routes zijn niet uitgezet maar via GPX te rijden. De bestanden zullen enkele dagen vooraf op de website van de Doortrappers te downloaden zijn. 

Inschrijven is mogelijk vanaf 08.00 tot 10.00 uur. Inschrijfbureau bevindt in De Misse. Dit is nabij de sporthal de Wis, Dominicanenstraat 25, 5453 JN Langenboom. Wil je drukte aan de inschrijftafel voorkomen dan is voorinschrijving mogelijk via Fietssport.nl

De ATB routes voeren door het Langenboomse bos via het bosgebied van Mill naar de bossen van Gassel  naar de pauzeplaats in de Maurik. Na de pauze gaat men via het Esters Broek, de Zandvoort en de  Reekse Bergen terug naar de Langenboomse bossen. In overleg met Staatsbosbeheer, 

Brabants Landschap, Natuurmonumenten en de gemeente Land van Cuijk is  gekozen voor een natuurvriendelijke, maar toch uitdagende route. 

Routes zijn aangegeven middels linten. Het is mogelijk op diverse punten te kiezen voor een kortere  of langere route. 

De uitdagende gravelroutes voeren o.a. naar de Maashorst, Kuulengebied, landgoed Princepeel en zullen veelal gaan over gravelpaden en onverharde wegen.

Inschrijven vindt plaats volgens de NTFU geldende normen.  

Inlichtingen: 0623280285.