Op zondag 10 december speelde de dames van JES/KLICK’15 een thuiswedstrijd tegen de geduchte tegenstander uit Vierlingsbeek. Over het algemeen zijn het altijd spannende wedstrijden tegen deze tegenstander en zo ook vandaag.

De dames van JES/KLICK’15 begonnen scherp aan de wedstrijd en het was in de eerste aanval meteen raak, 1-0. Vrij snel daarna werd door DES de stand gelijk getrokken. De eerste minuten van deze partij gingen gelijk op en dat was ook aan de stand af te lezen. Halverwege de eerst helft stond het 4-4. Daarna volgde er een aantal sterke minuten van de tegenstander uit Vierlingsbeek. Zij wisten een gat te slaan van vier doelpunten en brachten de stand op 5-9. De dames van JES/KLICK’15 gaven niet op en wisten voor rust het gat terug te brengen naar twee doelpunten. De dames gingen de rust in met een 7-9 tussenstand. Ondanks de achterstand werd er tevreden teruggeblikt op de eerste helft. Het was zaak om scherp uit de rust te komen om kans te maken op de punten.

Na rust werd JES/KLICK’15 steeds sterker en maakte de tegenstander meer fouten. JES/KLICK’15 wist het goede spel te belonen, kwam op gelijke hoogte en wist daarna zelfs de voorsprong te pakken. DES gaf niet op en wist het spannend te houden tot de laatste minuut. De dames van JES/KLICK’15  weten de wedstrijd over de streep te trekken met een 15-14 overwinning op DES. Volgende week spelen zij een vroege uitwedstrijd tegen Vessem/Winty 1 uit Knegsel.