Op zondag 17 december zijn de dames van JES/Klick’15 1 afgereisd naar Knegsel voor de wedstrijd tegen Vessem/Winty 1. Een onbekende tegenstander voor JES/Klick’15 in de laatste wedstrijd van het jaar.

JES/Klick’15 1 heeft een moeizaam begin waarin grote kansen worden gemist. De verdediging van JES/Klick’15 1 heeft haar zaken goed op orde en weet de bal in de verdediging telkens snel te onderscheppen. Pas na tien minuten valt het eerste doelpunt aan de kant van Vessem/Winty, hierna wordt er direct gecounterd door JES/Klick’15 1 met twee doelpunten. De kansen aan de kant van JES/Klick’15 1 zijn goed, echter worden zij gemist. In de rust leidt JES/Klick’15 1 met 2-3. Na de rust blijft JES/Klick’15 1 slordig in het afmaken van de kansen en maakt Vessem/Winty de gelijkmaker. Hierna volgde er een sterke fase van JES/Klick’15 1 waarin de kansen makkelijker worden afgerond. Ondanks de moeizame wedstrijd weet JES/Klick’15 1 toch met ruime cijfers, 4-10, te winnen van Vessem/Winty.

Na de feestdagen speelt JES/Klick’15 1 op zondag 14 januari weer een thuiswedstrijd tegen koploper SVOC/United 1 om 15:20 in Boekel.

SCMH 2 - JES/Klick’15 2

Op zondagmorgen ging het fluitsignaal al vroeg voor de dames van JES/Klick ’15 2. Om 10:00 stonden JES/Klick’15 2 klaar op het veld. De wedstrijd begint met het doel om druk te geven op de verdediging en de schoten af te maken in de aanval. De eerste schoten vielen voor SCMH 2, maar JES/Klick ’15 2 komt terug met een afstandsschot. SCMH 2 is sterk en heeft een goed schot. Toch blijft JES/Klick ’15 2 scherp en blijft druk geven op de dames. De aanval krijgt veel druk en probeert kansen te creëren met een doorloopbal. De kansen zijn er zeker, maar deze worden niet afgemaakt. Ruststand: 11-2. Na de rust zijn de dames van JES/Klick’15 2 fel. Zij zetten het doel voort. JES/Klick ’15 2 zet de druk op de verdediging door waardoor SCMH 2 moeilijk tot schieten kwam. Beide partijen hebben nog mooie schoten en de eindstand is 18-6. Aanstaande dinsdag hebben de dames van JES/Klick ’15 2 wedstrijd om 20:15. Tot dan!