Op woensdag 17 en vrijdag 19 januari start Fitland Mill met 2 groepen die gezamenlijk het goede voornemen afvallen aangaan. In groepsverband zal er dan een afvalrace worden gehouden van 10 weken om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te raken.

‘Het afgelopen jaar hebben we veel mensen individueel geholpen met hun gevecht om af te vallen’ aldus Stefan van Lieshout, vorig jaar januari gestart als assistent manager bij Fitland Mill. ‘We merken dat er veel vraag naar is om in dit in groepsverband te doen, en daarom gaan we in januari met 2 groepen starten om gezamenlijk de afvalrace aan te gaan’ verteld Stefan.

Er zal een groep starten op de woensdagavond en een groep op de vrijdagochtend. Op woensdag zullen de deelnemers elke week in groepsverband sporten om 20.00 uur en op de vrijdag om 09.45 uur. Rondom dat sportmoment worden de deelnemers gewogen en gemeten. Wekelijks zullen de deelnemers ook een op maat gemaakt voedingsprogramma ontvangen en zullen ze 2x per week een individueel sportprogramma afwerken. ‘In het gezamenlijk moment zullen we verschillende sportdisciplines gaan doen die wij aanbieden, om zo de deelnemers bekend te maken met ons aanbod’ vervolgt Stefan. 

In beide groepen is er plaats voor 15 deelnemers. Het traject start met een individuele intake. In week 5 van het traject zal er een voorlichting zijn over voeding en bewegen. En aan het einde zal er een feestelijke afsluiting zijn en ontvangen deelnemers, die minimaal 90% aanwezig zijn geweest, een goodybag. Ook zullen ze in die 10 weken worden voorbereid om na het traject door te gaan. ‘Want als je eenmaal resultaat hebt, moet je natuurlijk doorzetten’ aldus Stefan. 

Naast het groepstraject is het natuurlijk ook mogelijk om een individueel traject te starten om af te vallen bij Fitland in Mill. Naast individuele fitness beschikt Fitland over meerdere groepstrainingen zoals oa CrossFit, Bodypump, Spinning met het hyper moderne stages systeem, Yoga, Pilates en het nieuwe Dance programma van Les Mills. Ook het zwembad valt onder Fitland en daar worden oa vele Aquafit lessen gegeven en kan je daar terecht voor vrijzwemmen. Tevens beschikt Fitland over 4 Padelbanen binnen. De nieuwste trend en snelst groeiende sport van Nederland.  

In 2023 heeft Fitland een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo zijn ze gestart met een nieuw online programma voor het maken van fitnessschema’s, FitOut. Dit is een begeleidingssysteem om sporters te voorzien van een dynamisch trainingsprogramma waarin ze hun progressie kunnen bijhouden. Ook heeft Fitland Hyped gelanceerd. Een door Fitland opgezette groepstraining. Dit is een training met korte intensieve oefeningen om het maximale uit je training te halen. Deze training vindt plaats in onze vernieuwde ruimte met neonverlichting. Hyped bieden we in 2024 aan in 2 vormen: Hyped #Combat (icm boks training) en Hyped #Ohmybody (oefeningen gericht op het gehele lichaam). 

De afgelopen jaren is er het nodige veranderd bij Fitland in Mill. Waar voorheen alles onder het bedrijf Fitland viel op de Hoogveldseweg 1, valt sinds 2019 alleen nog het sportgedeelte onder Fitland. En waar voorheen Fitland bestond uit meer dan 40 sportvestigingen bestaat het nu nog uit 6 locaties. Dit jaar bestaat Fitland 40 jaar en dat is al gevierd met verschillende jubileumacties. ‘En wat nog steeds hetzelfde is, is dat wij de service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan’ besluit Stefan. 

Wil jij starten met sporten en resultaat halen, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Fitland Mill via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485-455000.