Op zondag 21 januari reisde JES/KLICK’15 1 af naar Sevenum voor de wedstrijd tegen Oxalis 1. Om 14.45 uur klonk het fluitsignaal waarna Oxalis gelijk de toon zette en een voorsprong van 3 doelpunten wist te creëren.

JES/KLICK’15 had moeite met het zoeken naar de juist ruimtes door de sterke verdediging van de tegenstander. Toch wist JES/KLICK’15 dichterbij te komen tot 4-2. Toch wisten de dames het gat niet te verkleinen en liep Oxalis verder uit door enkele verre afstandsschoten raak te schieten. Met een stand van 9-3 gingen beide ploegen de rust in. Ook na rust was het Oxalis dat de score wist te openen en verder uitliep naar een 13-3 voorsprong. Ondanks het feit dat er genoeg kansen gecreëerd werden aan de kant van JES/KLICK’15 wisten de dames deze niet af te ronden. Hierdoor kwamen de dames van JES/KLICK’15 niet meer terug in de wedstrijd en verloren zij met 16-6 van een zuiver Oxalis. Volgende week zondag spelen de dames van JES/KLICK’15 1 een thuiswedstrijd tegen VMS’21 uit Schijndel.

VMS’21 2 - JES/Klick’15 2

Vandaag mocht JES/Klick‘15 2 in Schijndel spelen tegen VMS’21 2. De dames van JES/Klick’15 2 gingen met veel vertrouwen de wedstrijd in. De vorige wedstrijd hadden ze namelijk maar net met 6-8 verloren, dus vandaag hadden ze de hoop om punten mee te nemen.

Het punten pakken gaat in de eerste minuten van de wedstrijd mis. VMS’21 2 komt op een voorsprong van 0-5, waarvan veel korte kansjes en doorloopballen zijn. JES/klick‘15 2 reageert ook met een korte kans en maakt hun eerste punt. VMS’21 2 reageert snel met een afstand schot en weet de stand op 6-1 te brengen. Daarna komt JES/Klick‘15 2 weer met een tweede korte kans en zo maken zij de 2-6. VMS’21 2 gooit er voor de rust nog drie bij en de ruststand is 2-9.

In de kleedkamer werd JES/Klick‘15 2 weer op scherp gezet. Wil JES/Klick’15 2 punten pakken dan zullen zij alles wat we omhooggooien ook moeten scoren! Er zijn namelijk zoveel mooie kansen in de eerste helft, maar er zijn er maar twee gevallen.

Het eerste punt na de rust is dan ook voor JES/Klick‘15 2 met een mooi afstand schot. Helaas blijft dat het enige doelpunt voor JES/Klick‘15 2 in de tweede helft en weet VMS er wel nog zeven ballen in te gooien. Deze helft scoren zij vooral vanuit afstandsschoten. Zo wordt de eindstand 3-16 en pakt JES/Klick‘15 2 niet de punten waarop ze hoopten.