In Schijndel is afgelopen zondag 28 januari de topper in de 4e klasse tussen nummer drie Schijndel Vrouwen 1 en nummer twee Juliana Vrouwen 1 geëindigd in een gelijkspel. Op een bevroren veld knokten de Julianavrouwen zich tweemaal knap terug van een achterstand en hielden zo de tweede positie op de ranglijst vast.

Juliana Vrouwen 1 wist dat het meteen na de winsterstop aan de bak moest tegen de kampioen uit een andere 5e klasse van vorig seizoen. De afgelaste veldtrainingen in januari weerhielden de vrouwen er niet van om zich op een andere manier voor te bereiden en van onder andere de fitnesstrainingen van Cindy Strijbosch (Videri Performance) en diverse zaaltrainingen plukten ze nu vooral conditioneel de vruchten.

Voetballend begon het moeizaam en het waren dan ook de Schijndelse vrouwen die direct drie grote kansen op de openingstreffer onbenut lieten.
Die openingstreffer kwam er na een kwartier alsnog na een makkelijk gegeven strafschop. Op identieke wijze scoorde Schijndel na ruim een half uur haar tweede treffer, nadat tussentijds Cindy Strijbosch met een klasseflits Juliana beheerst op gelijke hoogte had gebracht.

Daar waar voor rust Schijndel voor de meeste dreiging zorgde, daar was het na rust Juliana dat het initiatief nam. Suze van Gemert was met een knap schot uit de draai dichtbij de gelijkmaker en even later kreeg de Schijndelse doelvrouw op de doellijn hulp van een verdedigster toen de bal het doel in leek te rollen. In de 87e minuut werd de tomeloze inzet van de Millse vrouwen beloond met de verdiende gelijkmaker (2-2) van Susan Relou, die inmiddels het rechtstreeks binnenschieten van een hoekschop tot haar specialiteit heeft gemaakt. Het terechte resultaat voelde toch als een gewonnen punt.

De zondag was daarna nog beter toen werd vernomen dat Juliana Vrouwen 3, debuterend als zevental onder de naam Juliana Vrouwen 18+1, ondertussen haar eerste competitiewedstrijd met 4-1 had gewonnen.