Met nog ruim vier maanden voor de start van de negende editie van het Damestoernooi van DWSH’18 stromen de aanmeldingen binnen. Op 14, 15 en 16 juni staat er op sportpark De Binding in Wilbertoord weer het fantastische voetbalweekend voor damesvoetballers op het programma.

Voor damesteams een fantastische seizoensafsluiter of het meeste gezellige teamuitje van het jaar.

In 2023, de eerste editie na de coronapandemie, waren er 24 teams die deelnamen aan het weekendtoernooi en op dit moment staat de teller reeds op 22 aangemelde teams. Maar liefst twaalf nieuwe verenigingen zullen hun opwachting gaan maken. Alle aanmeldingen komen uit 8 verschillende provincies. Zo zullen er onder andere teams uit Lisse, Amsterdam, Meppel en Tjalleberd/Akkrum (Friesland) deelnemen. Maar ook regionale teams zijn van de partij; Juliana Mill, Bavos, Constantia, Menos, en SSS’18. 

Dat betekent dat er nog maar een aantal plekken zijn voor de negende editie van het Damestoernooi van DWSH’18. Zorg dat je jouw team zo snel mogelijk op geeft als je verzekerd wil zijn van een weekend met voetbal, feesten en gezelligheid. Alle aanmeldingen en meer informatie is te vinden op www.dwsh18.nl/damestoernooi of op onze social media-kanalen.