Op deze grijze zondag klonk om 13.00 uur het fluitsignaal in sporthal de Raaijhal in Overloon. Terugkijkend op eerdere wedstrijden zijn dat qua uitslagen altijd spannend wedstrijden. Ook vandaag ging het scoren in de eerste minuten gelijk op.

Halverwege de eerste helft was het DES 1 dat toch een gat van twee doelpunten wist te slaan. Daardoor kregen zij meer vertrouwen en wisten nog voor rust verder uit te lopen. JESKLICK’15 wist, door de druk van DES 1, niet de vrije dames te vinden en er werden veel slordige ballen gegooid. Na rust konden de dames van JES/KLICK’15 hun draai niet meer vinden. DES 1, wat heel de wedstrijd scherp en fel was, wist gebruik te maken van de foutjes van JES/KLICK’15 en kon daardoor de winst pakken. De dames van JES/KLICK’15 verloren met 18-11 van DES 1. Op zondag 25 februari speelt JES/KLICK’15 1 haar laatste wedstrijd van het binnenseizoen. Zij spelen dab een thuis wedstrijd tegen de nummer laatst Vessem/Winty 1. Met nog één wedstrijd te spelen is klassebehoud een feit.

Nijnsel 2 - JES/Klick’15 2

Vandaag stond de wedstrijd tegen Nijnsel 2 op het programma. De eerste 10 minuten werd er sterk verdedigd aan beide kanten. Het duurde dan ook lang voordat het eerste doelpunt viel. Het eerste doelpunt was voor Nijnsel 2. Al snel daarna kwam JES/Klick’15 2 terug met de 1-1. Het liep erg gelijk op in het begin. Nijnsel 2 wist door middel van een afstand schot op de 2-1 te komen. JES/Klick’15 2 reageerde daarop met ook een afstand. Het stond weer gelijk. Nijnsel 2 had de schoten meezitten vandaag en scoorde er weer een paar. JES/Klick’15 2 scoorde nog eens en het stond 4-3. Bij Nijnsel 2 vlogen ze erin en zo stond het 8-3. JES/Klick’15 2 had ook veel kansen, alleen werden ze helaas niet afgemaakt. Door een pep talk van trainer/coach Dennis Lasschuit werden de meiden weer op scherp gezet. Na de rust had JES/Klick’15 2 het gat terug gebracht naar een verschil van drie doelpunten. Tussenstand 10-7. Nijnsel 2 gaf veel druk waardoor de dames van JES/Klick’15 2 helaas nog maar één doelpunt hebben kunnen maken hierna. Die dames van Nijnsel 2 speelde slim en wisten er zo nog vier te maken. De eindstand is 14-8 geworden.