Tot veler verrassing werd de wedstrijd in en tegen Sambeek vandaag niet afgelast. Wel kwam de scheidsrechter op het laatste moment tot de conclusie dat het hoofdveld in Sambeek onbespeelbaar was waardoor de wedstrijd op veld 2 werd afgewerkt. Maar ook daar was voetbal door de gestage miezerregen, het zware veld en met vlagen harde wind erg lastig.

In de eerste helft viel er dan ook bitter weinig te noteren. Vanaf de aftrap kreeg Sambeek meteen een dot van een kans, maar die werd ook even snel weer om zeep geholpen, daarna gebeurde er bitter weinig. Het enige opmerkelijk was het uitvallen van Bas Kremers vlak voor rust nadat hij zich in een sprintje verstapte op het gladde veld. Hij werd vervangen door Andy Veld. De rust brak dan ook aan met de beginstand.

In de tweede helft was er wel meteen actie. Nu was het echter Juliana wat meteen ten aanval trok en vrijwel meteen het net wist te vinden. Na een aanval bleef de bal in de 16 hangen. Juliana mocht 3 a 4 keer aanleggen voor een schot maar er stond telkens wel ergens een been in de weg. Uiteindelijk viel de bal voor de voeten van Andy Veld die wel een gaatje zag en de bal binnen kon werken. Toen 3 minuten later dezelfde Andy Veld aangespeeld werd net buiten de 16 en vrij kon aanleggen om vervolgens de keeper in de lange hoek kansloos te laten leek Juliana met 0-2 op rozen te zitten. Juliana bleef de aanval zoeken maar met name achterin bleef men onrustig. Toen een ogenschijnlijk makkelijk weg te werken bal pardoes in de voeten werd gespeeld van een Sambeekse aanvaller, en daar vervolgens volledig onnodig een overtreding op werd gemaakt mocht Sambeek aanleggen voor een vrije trap. Deze werd vervolgens strak langs muur en keeper in de lange hoek geschoten waardoor Sambeek weer de aansluiting vond. Daarna viel ook nog de gelijkmaker toen een Millse verdediger rekende op een uitkomende doelman, terwijl die op zijn beurt wachtte tot de verdediger weg zou werken. De Sambeekse spits wist hiervan te profiteren door de bal op te pikken en binnen te werken. Juliana kon weer opnieuw beginnen, terwijl Sambeek een overwinning rook. Dat laatste leek er ook te komen toen in blessuretijd een schot met stuit van de zijkant matig verwerkt werd waardoor de bal weer voor de voeten viel van een Sambeekse aanvaller die voor de 3-2 wist te zorgen. Juliana mocht hierna nog één keer in de aanval. Helemaal aan de linker zijlijn werd Andy Veld aangespeeld die vervolgens naar binnen draaide tot hij met veel frustratie de bal vanaf een dikke twintig meter op doel vuurde. Ook hier zat een stuit in waar de Sambeekse doelman zich op verkeek. De bal werd nog wel geraakt, maar hobbelde vervolgens tergend langzaam het doel in. Sambeek mocht hierna nog aftrappen maar daarmee was de wedstrijd ook gedaan. Uiteindelijk schieten beide ploegen hier weinig mee op en is voor beide het degradatie gevaar levensgroot.

Sambeek - Juliana: 3-3 (rust: 0-0)
Scheidsrechter: Heijmans