Op zondag 25 februari klonk om 14:20 uur het startsignaal in sporthal de Burcht in Boekel. De return tegen Vessem/Winty stond op het programma voor JES/Klick’15 1. De uitwedstrijd was erg moeizaam, maar werd wel ruim gewonnen.

Nu de taak om fel te beginnen en de kansen goed te benutten. JES/Klick’15 1 begon sterk aan de wedstrijd en wist op een 2-0 voorsprong te komen. Het fysieke spel van Vessem/Winty zorgde ervoor dat JES/Klick’15 1 slordig speelde en verkeerde keuzes maakte. Vessem/Winty kwam beter in de wedstrijd en wist voor rust nog vier keer te scoren. Dit leidde tot een ruststand van 2-4. In de rust werd er besproken om rustig te gaan korfballen en de juiste keuzes te maken. Dit werd na de rust gedaan waarna een stand van 4-4 op de borden kwam. Hierna was JES/Klick’15 1 de bovenliggende ploeg, maar wisten het gat nooit definitief te maken. Het bleef spannend, maar JES/Klick’15 1 wist nipt met 8-7 te winnen.

Na deze einduitslag staat JES/Klick’15 1 op tien punten en handhaven zij in de overgangsklasse.

JES/Klick’15 2 - Be Quick 4

De wedstrijd begon fanatiek, zowel JES/Klick’15 2 als Be Quick 4 waren heel gedreven. Er waren veel mooie acties gemaakt, maar na tien minuten was het eerste schot nog niet gevallen. Door een tactische wissel van JES/Klick’15 2 zijn er kort na elkaar twee mooie schoten gevallen. Dit gaf JES/Klick’15 2 een mooie voorsprong, die helaas snel ingehaald werd door Be Quick 4. Hierdoor ging JES/Klick’15 2 de rust in met een gelijkspel van 2-2. Hierna kwam een spannende tweede helft, waarbij beide partijen telkens om en om scoorden. Uiteindelijk stond het gelijk, 5-5. In een spannende laatste minuut is het JES/Klick’15 2 gelukt om met een doorloopbal de winst binnen te harken met een eindstand van 6-5.