Het leek al de eerste lentedag van het jaar. De tribune in Milsbeek was leeg, doordat het publiek liever aan de andere kant van het veld in de zon stond. Voor de neutrale toeschouwer was het allesbehalve zonnig. Veel strijd en energie ging er in de wedstrijd, maar uiteindelijk bleef het bij een bloedeloze 0-0.

De wedstrijd was belangrijk voor de kampioenschapskansen van Milsbeek en SES kon bij winst ook nog aanhaken of goede zaken doen in de tweede periode. Met Milsbeek als angstgegner van SES (de spelers konden zich niet meer heugen wanneer ze voor het laatst hadden gewonnen in Milsbeek) nam de thuisploeg eerst het heft in handen. De bal was voornamelijk op de helft van SES, maar tot grote kansen kwam het niet. SES pakte vooral het initiatief met enkele gevaarlijk ogende counters, maar de Milsbeek-verdediging kon de uitbraken weerstaan, ten koste van drie gele kaarten. Grootste gevaar kwam van Milsbeek, wanneer een lange bal over de Langenboomse verdediging stuiterde. Aanvaller Tuil kwam oog in oog met de doelman en lobte de bal over de keeper, echter ging zijn inzet via de buitenkant van de paal naast.

In de tweede helft zette de strijd door in felle duels en veel gevecht om de bal op het middenveld. Dit resulteerde na rust wel tot meer kansen voor beide teams. Hans Rijkers had voor SES de grootste kans. Een aanval belandde links van de goal, waar Rijkers ruimte kreeg voor een schot. De hoek was te lastig en zijn inzet ging voor het doel door. Later was een showduik van Milsbeek-keeper Sillessen nodig om een afstandsschot van Van Huisseling corner te tikken. Maar in de slotfase had vooral Milsbeek-invaller Janssen de beslissing op zijn voet. SES’ linksback Chiel Rijkers verloor op een gevaarlijke positie de bal, die in de aanval eindigde bij Janssen. Zijn schot passeerde de keeper, maar werd via de binnenkant van de paal gekeerd. Beide teams gooiden veel energie in de wedstrijd, maar de scheidsrechter telde er niet veel blessuretijd bij en besloot dat de wedstrijd zonder doelpunten moest eindigen.

Milsbeek - SES: 0-0