Ondanks dat Maasduinen niet in beste doen was, na de 6-0 verliespartij vorige week, slaagde SES er niet in om de wedstrijd te winnen in Siebengewald. Sterker nog, het punt wat SES over hield aan deze wedstrijd was een gestolen punt.

De wedstrijd tegen de laagvlieger eindigde in een 1-1 gelijkspel, en qua spelbeeld mag SES hier heel tevreden mee zijn.

De eerste helft begon rustig, met voor beide ploegen een aantal mogelijkheden, maar nog niet veel spektakel. Maasduinen kon SES goed weerstand bieden, maar de eerste goal was uiteindelijk voor SES. Zoals journalist van de Gelderlander Dominique Piquel pas al liet weten op X: "Wil je weten hoe je een hoekschop neemt? Bel Han Rijkers!". Deze keer draaide Han de corner er niet in een keer in, maar op het hoofd van Sebe van Huisseling bij de tweede paal. Sebe, die vorige week ook al twee keer scoorde, is weer trefzeker voor SES en zette de ploeg uit Langenboom op voorsprong. Hierna zat SES in een goede fase van de wedstrijd, met meteen een grote kans voor Sebe van Huisseling, na een goede aanname en pass van Melvin van den Elzen. Keeper Martijn van Ginkel redde de poging. SES leek de controle te hebben, maar een dikke vijf minuten voor rust was daar de gelijkmaker van Maasduinen. Een knappe actie van Tim Cuppen, waarna hij hem rustig voorbij doelman Jon de Klein schoof.

De klap van de gelijkmaker leek SES niet meer te boven te komen. Meteen na rust was er een grote kans voor Jesse Jaspers, maar hij had zijn vizier niet op scherp. Meteen daarna was er weer een grote kans voor Maasduinen maar de bal wordt van dichtbij naast geschoven. De mogelijkheden voor Maasduinen bleven zich maar opstapelen en SES mocht echt blij zijn dat het nog gelijk stond. Niet alleen SES speelde slecht, ook de scheidsrechter maakte rare beslissingen. Zo was het opmerkelijk dat hij enkele keren voor een vrije trap floot wanneer een speler 'Laten gaan!' riep. Spelers en staf waren niet op de hoogte van deze 'regel'. Sinds wanneer mag dit niet meer geroepen worden? Maasduinen bleef rustig doorgaan met kansen creëren, ook al ging de storm wel wat meer liggen met nog een kwartier te spelen. De ploegen leken allebei moe gestreden, ook al kreeg Maasduinen nog een hele grote kans op het laatste met Willem van der Maazen die de bal goed doortikte op Lennart Beltjens. Uitblinker Jon de Klein pakte de bal echter goed bij zijn voeten weg. SES mag Jon bedanken, want dankzij een aantal goede reddingen gaat er toch nog een puntje mee terug naar Langenboom.

Maasduinen - SES: 1-1 (1-1)