Zondag 10 maart, een maand later dan vorig jaar, was het dan eindelijk weer zover, ons jaarlijks Clubtoernooi.

Beheerder Ahmed had ‘De Looierij’ op een aangename temperatuur gebracht, voldoende voor een hele dag intensief badminton, 85 verschillende partijen alleen al bij de senioren.

Met 15 deelnemers was onze jeugd zeer goed vertegenwoordigd, in de 4 verschillende enkelpoules mogen zich Iris, Joep, Levi en Jace een jaar lang kampioen noemen. In het dubbelspel namen alle spelers het individueel tegen elkaar op en met een totale individuele punten kwam daar ook een top 3 uit. Dit jaar ging 3de plek naar Mirte en was het close call tussen de nummers 1 en 2, omdat zij beide al hun dubbelspel wedstrijden hadden gewonnen werd er ook gekeken naar puntenaantal dat ze tegen hebben gekregen en daaruit kwam dit jaar Levi als winnaar uit de bus en ging Jace er met de 2de plek vandoor.

Aan ieder van harte gefeliciteerd. 

Bij  de senioren gingen we met 28 deelnemers de strijd aan. 2 poules in het Heren Dubbelspel, 1 poule in het Dames Dubbelspel, 3 poules in het Gemengd Dubbelspel en natuurlijk werd er geënkeld. De halve finale tussen Dave en Mark die door Dave met 21-19 gewonnen werd, was een heuse thriller. Dave ging het daarom  in de opvolgende eindfinale opnemen tegen titelverdediger Marton. Tot aan de wissel ging het spel gelijk op en was het spannend. Daarna was het Marton die zijn zoveelste titel in de wacht sleepte.

Marton, van harte gefeliciteerd.