CCM de Zandhazen uit Mill kondigt met trots een buitengewone gelegenheid aan voor motocrossliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld.

Een exclusieve online veiling van meer dan 50 historische motorcross shirts, gedragen door toppers die nog steeds actief zijn zoals Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Jeremy Seewer en Romain Febvre. Maar ook memorabilia van vervlogen toppers zoals Steve Ramon, Clement Desalle, Jeremy van Horebeek en Ryan Villopoto.

De volledige opbrengst van deze veiling zal worden gebruikt ter bevordering van de jeugdprogramma's van CCM de Zandhazen, waardoor de volgende generatie talenten de kans krijgt om hun passie voor onze mooie sport te ontplooien.

"Deze veiling is niet alleen een kans om waardevolle stukken uit de motorcross geschiedenis te verwerven, maar ook om een blijvende impact te hebben op de toekomst van onze sport," aldus Ronnie van de Wijst voorzitter van CCM de Zandhazen. "Met elke bieding steun je direct de groei en ontwikkeling van jonge rijders, en help je om de motocrossgemeenschap te versterken."

De 1e veiling zal online plaatsvinden en eindigt op 29 mei om 20.00 uur.

De 2e veiling met gelijkwaardige vergelijkbare shirts zal plaatsvinden van 5 juni t/m 26 Juni.

Voor meer informatie over de veiling en hoe u kunt deelnemen, bezoek https://ccmdezandhazen.nl/veilingen/.