Op dinsdagmiddag 14 mei vond de hockey kennismakingsmiddag plaats op HockeyClub Mill. Zo’n 45 kinderen leerden die middag over deze leuke sport.

Hockey is een leuke snelle sport. De kinderen wordt geleerd hoe ze dit onder de knie krijgen, door wekelijks te trainen. Deze kennismakingsmiddag was voor sommige de eerste keer dat ze een stick vasthadden, en dan is dat nog niet zo makkelijk. Maar we zagen al tijdens de les dat dit beter ging. De kinderen die willen, kunnen de komende weken meetrainen om zo erachter te komen of het echt wat voor ze is.

Een teamsport beleven is iets fijns en goeds. Je teamgenoten zijn vaak contacten voor het leven. En dan in combinatie met hockey, dat is echt een aanrader!

Een sport uitkiezen is niet eenvoudig, en wij als Hockeyclub willen dat zo laagdrempelig mogelijk aanbieden. Kom langs op woensdagavond van 18u tot 19u en wij zorgen voor een stick. Sportkleren aan en we zien je graag. Wil je meer weten? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..