Onlangs heeft Bianca van Katwijk, namens verkeersschool van Gerwen uit Zeeland, een drie jarig contract voor bordsponsoring getekend. Bianca van Katwijk en Leonard van der Ven waren bij SES te gast om het bord te presenteren en gingen na afloop met Wil Frenken voor het bord op de foto.

Van Gerwen
Van Gerwen heeft een uitgebreid portfolio op het gebied van rijopleidingen en personen vervoer. Van Gerwen verzorgt al vele jaren onder meer het vervoer van zieken, groepen, leerlingen, mindervaliden en is ook actief in het straattaxi vervoer. Van Gerwen heeft diverse soorten voertuigen, zoals personenauto´s, luxe auto´s, bussen en rolstoelbussen. De voertuigen zijn modern, goed onderhouden en voorzien van de modernste datacommunicatiemiddelen.
Verkeersschool van Gerwen is, door altijd voorop te lopen, uitgegroeid tot één van de grootste verkeersscholen in de regio. Ze geven auto-, motor- bromfiets- en vrachtautorijlessen. Vanwege de grootte van de organisatie zijn er geen wachttijden. En doordat ze flexibel werken, kan de rijles altijd doorgaan. Bij van Gerwen heeft u altijd één vast aanspreekpunt.

Namens de sponsorcommissie willen we Bianca en van Gerwen bedanken voor hun sponsoring.