Op vrijdag 1 januari 2016 is het nieuwe jaar feestelijk ingeluid tijdens de nieuwjaarsreceptie van S.E.S. Langenboom. Tijdens deze gezellige bijeenkomst is in vogelvlucht teruggekeken op de bijzondere momenten binnen S.E.S. in het afgelopen jaar, maar is ook vooruit gekeken op het jaar 2016.

Op deze prima bezochte middag, werden onder het genot van de traditionele oliebollen en appelbeignets van de familie Regter (waarvoor andermaal dank!), een flink aantal S.E.S. leden gehuldigd voor hun lidmaatschapsjubileum.

De meest bijzonder huldiging was die van Sjaak Janssen en Jan van Boekel, die maar liefst hun 50-jarig jubileum vierden. Daarnaast werden Theo Willems, Theo en David Nooijen, Mat van de Vorle en Jan Moors voor hun 40-jarig jubileum onderscheiden (medejubilaris Lambert van Lith was afwezig). Ten slotte was er nog een groep leden, die hun 25-jarig jubileum vierden. Te weten Jordy van Katwijk, Kim Delpeut, Harm van de Burgt, Anton Theunissen en Jan van Kuppeveld. (Tom van Bakel, Rolf Willems en Jos Kouwenberg waren afwezig). Bestuursleden Frank Burgers en Wil Frenken spraken mooie woorden voor elk van de jubilarissen en zij werden daarmee terecht in het zonnetje gezet.

Voor meer foto's klik hier.