De fitnessbranche wereldwijd en zeker ook in Nederland is volop in ontwikkeling. Het Worldwide Survey of Fitness Trends for 2016, dat voor het tiende achtereenvolgende jaar gepubliceerd is, is het meest recente wetenschappelijke onderzoek dat de ontwikkelingen binnen de fitnessbranche in kaart brengt.

Het onderzoek wijst uit dat de fitnessbehoefte van consumenten aan het veranderen is. Traditionele krachttrainingsapparatuur, die de basis vormen van de basic-fitnesscentra, zijn achterhaald en worden volgens het onderzoek vervangen door functionele en resultaatgerichte trainingsvormen onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs.
De fitnessbranche lijkt met deze ontwikkelingen terug te gaan naar de basis, waarmee de eerste sportscholen 30 jaar geleden begonnen. Ook Fitland hoort bij de pioniers in de fitnessbranche en opende in 1983 haar eerste vestiging. Ondanks de roerige ontwikkelingen in de branche is Fitland altijd op deze basis blijven vertrouwen.

Real Fitness
Een training bij Fitland bestaat uit bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen. Functioneel en resultaatgericht trainen dus, op ieder niveau. Fitland helpt haar leden om op  een verantwoorde manier van bewegen naar trainen te gaan.
Fitland noemt deze manier van trainen: Real Fitness.

Vrij opzegbaar sporten met 30% korting
Bij Fitland staat het resultaat centraal. Daarom kunt u bij Fitland zelf bepalen wanneer u opzegt. Geen resultaat? U zit nergens aan vast. Om trainen bij Fitland nog laagdrempeliger te maken sport u bij inschrijving in de maand januari zelfs vrij opzegbaar mét 30% korting.

Nieuwsgierig?
Voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie kunt u terecht op de website of telefonisch contact opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de Fitland vestiging in Mill. De koffie staat klaar.

Fitland XL Mill | Hoogveldseweg 1 | (0485) 45 50 00 www.fitland.nl