Zondag 10 januari mochten de dames van MIKO 1 weer aan de bak. De feestdagen zijn achter de rug evenals de eerste trainingen van het nieuwe jaar. MIKO staat op plek 6 in de poule dus alle punten zijn hard nodig.

MIKO begon sterk aan de wedstrijd en wist binnen een aantal minuten al een flinke voorsprong te pakken. De dames bleven ruim en gefocust spelen waardoor er vele kansen gecreëerd werden. De verdediging stond als een huis en vele ballen werden onderschept. Met een mooie voorsprong van 9 - 3 ging MIKO de rust in.

Na rust wist MIKO meteen te scoren maar het was DOT die de wedstrijd in handen nam. DOT wist de korf te vinden en wist de voorsprong enorm te verkleinen. Het was zaak om de rust te bewaren en de kansen af te maken. Gelukkig kon MIKO de korf nog een aantal keer gevonden krijgen waardoor de punten in Mill bleven. Volgende week gaat MIKO de strijd aan tegen SCMH met als doel de winst meenemen naar Mill.

Sponsor van de maand: Optiek Paul v.d. Dries