Tegen het altijd moeilijke Oranje Wit deed Klick ‘15 het vandaag niet verkeerd. Het leverde alleen niet de punten op die ze hadden verdiend. Oranje Wit staat met twee punten boven Klick ’15, bij winst van Klick ‘15 wordt het weer een beetje spannender boven in de poule.

Klick ‘15 neemt vanaf het begin het heft in eigen handen en komt op een 0 - 2 voorsprong. Het andere aanvalsvak had duidelijk meer moeite met scoren waardoor Oranje-Wit terug kan komen tot 2 - 2. Daarna gaat het gelijk op en met de rust heeft Klick ‘15 een kleine voorsprong van 3 - 4.

Na de rust pakt Klick ‘15 twee punten voorsprong wat een omkanteling zou kunnen betekenen. Oranje-Wit komt naar 4 - 5 maar Jolanda Bouwen weet haar team weer op de twee doelpunten voorsprong te krijgen, 4 - 6. Dan wordt Klick ‘15 te voorzichtig het gaat te veel zoeken in de aanval waardoor goede kansen worden gemist. Oranje Wit maakt hier goed gebruik van en komt terug tot 6 - 6. Voor het einde van de wedstrijd weet, wederom Jolanda Bouwen, haar team nog eenmaal aan een voorsprong te helpen. Klick ‘15 kan echter niet voorkomen dat het felle Oranje Wit ook deze achterstand nog wegpoetst. Hierdoor moeten de punten gedeeld worden. Eindstand 7 - 7.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne en Jolanda Bouwen 2x, Rian Derks, Mieke Selten, Anja Derks 1x.

DAKOS 2 - v. Grinsven/Albers-Klick 2
Klick speelde vandaag tegen DAKOS uit Someren, eveneens sinds dit jaar gefuseerd uit SVSH en KSV. Het initiatief lag de eerste helft bij de thuisploeg. Klick had moeite met het creëren van kansen en verdedigend werden foutjes in de overnames afgestraft door DAKOS. Na tegen een 4 - 2 achterstand aangekeken te hebben lukte het nog wel de stand gelijk te trekken voor rust. Ruststand 4 - 4. De tweede helft was de helft van Klick, mede dankzij de uitstekende invalbeurten van onze A-junioren Jara en Sanne. Er werd goed samengewerkt en de kansen werden afgemaakt. Na twee treffers van Klick kwam DAKOS nog éénmaal terug tot een gelijkspel, daarna trok Klick de wedstrijd geheel naar zich toe, en won met een overtuigende score van 7 - 13.
Voor Klick ‘15 scoorden: Marja Derks 4x, Kim Verbruggen 3x, Channe Janssen 2x, Fenne de Kleijne, Eelke Willems, Jara van der Velden en Ellen Selten 1x.

Oranje Wit (L) 1 - Klick '15 1: 7 - 7
DAKOS 2 - Klick '15 2: 7 - 13
Klick '15 MW1 - De Merels MW1: 3 - 14
Oranje Wit (L) MW1 - Klick '15 MW2: 7 - 4
Korloo R1 - Klick '15 R1: 4 - 6
Klick '15 A1 - Fortuna '74 A1: 10 - 6
Klick '15 C1 - Oxalis C1: 2 - 9
Klick '15 D1 - De Kangeroe D1: 5 - 5