Klick ‘15 stond tegenover concurrent Olympia. Klick ‘15 begint goed en weet in de eerste helft vele kansen te creëren. Het scoren blijft echter uit. De druk op Olympia is prima maar zij weten hun kansjes hier en daar wel te verzilveren waardoor Olympia met de rust op een 2 - 4 voorsprong staat.

Na de rust zakt het vertrouwen bij Klick ‘15 in de schoenen, doordat de kansen maar niet willen lukken en het spel behoorlijk fysiek gespeeld wordt gaat Klick ‘15 tegen zichzelf spelen. Daar maakt Olympia goed gebruik van, zij komen op een 2 - 8 voorsprong. Toch weet Klick ‘15 zich nog te herstellen, met drie doelpunten op rij zetten ze de achtervolging in en dat lukt tot 5 - 8. Dit is helaas niet voldoende om het Olympia echt moeilijk te maken. Met nog één doelpunt voor beide partijen gaat Olympia er met de winst van door en laat een zeer teleurgesteld Klick ‘15 achter.
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks 2x, Jolanda Bouwen, Kim Verbruggen, Mieke Selten en Irma de Kleijne 1x.

Spes (M) MW1 - Klick '15 MW2: 14 - 4
Klick '15 R1 - Blauw Wit R1: 1 - 9
Klick '15 A1 - De Peelkorf A2: 7 - 8
De Horst D1 - Klick '15 D1: 17 - 1
Klick '15 F1 - Astrantia F1: 11 - 4
Olympya (O)/DOS(A) - Klick '15: 9 - 6
De Korfrakkers 3 - Klick '15 2: 16 - 6