Hekkensluiter Odio uit Millingen aan de Rijn stond afgelopen zondag tegenover Klick ’15. Een tegenstander die in de verdediging erg ver naar de korf zakt. Coach Martien Romviel had dus maar één boodschap voor zijn dames, van afstand zuiver schieten!

Dit klinkt makkelijker dan gedaan, de ene na de andere bal werd door Klick ‘15 keurig richting korf gebracht maar op de een of andere manier leek de bal telkens weer uit de korf te draaien. Doordat de verdediging van Odio zover zakt gaat het tempo uit de wedstrijd en dan is voor Klick ‘15 lastig om hun eigen spel goed te blijven spelen. Het is Odio die de score opent maar Klick ‘15 volgt op de voet. Ondanks de vele kansen lukt het Klick ‘15 niet om de voorsprong te pakken. Met de rust staat er een magere score van 3 - 4 op het scorebord.

Na de rust weet Lotte Selten al snel de gelijkmaker te scoren en Irma de Kleijne zorgt ervoor dat Klick ‘15 op voorsprong komt. Odio komt nog terug tot 5 - 5 maar dan gaat Klick ‘15 even een versnelling hoger. Ze creëren kansen en maken ze af waardoor ze op een mooie 8 - 5 voorsprong komen. Dan is het zaak deze voorsprong niet meer weg te geven. De kansen worden minder en Odio komt nog gevaarlijk dichtbij maar in de eindfase verdient de verdediging van Klick ‘15 een compliment, zij zorgen ervoor dat Odio geen kans meer krijgt voor de gelijkmaker. Zo zijn er weer twee punten bij en blijft Klick ‘15 op een vierde plek.
Voor Klick ‘15 scoorden: Kim Verbruggen 2x, Lotte Selten, Pien Kuppen, Irma de Kleijne, Mieke Selten en Jolanda Bouwen 1x.

Klick '15 1 - ODIO 1: 8 - 7
SVOC '01 MW1 - Klick '15 MW1: 25 - 4
Klick '15 MW2 - Quick Up MW1: 5 - 6
Olympia (O) C1 - Klick '15 C1: 10 - 2
De Horst E1 - Klick '15 E1: 5 - 5
De Horst F1 - Klick '15 F1: 22 - 6