Op de prima bespeelbare grasmat van het Juliana sportpark werd meteen na de winterstop (zondag 24 januari) de topper gespeeld tussen de nummers 2 en 3 van de vierde klasse G.

De Millse ploeg begon zwak aan de wedstrijd en het was dan ook niet verwonderlijk dat Constantia op een 0 - 1 voorsprong kwam uit een terecht gegeven penalty die door spits Ruud van Duijnhoven onhoudbaar achter doelman Matijs van der Linden, die de geschorste Sven Jacobs prima verving, in het doel werd geschoten. Het duurde tot 10 minuten voor rust dat Juliana beter in zijn spel kwam. Het afstandsschot van Rens van Lanen ging toen net over en vanaf dat moment was Juliana de bovenliggende partij. Uit een prachtige aanval opgezet door Tom Heerbaart zette Camiel van Geenen middenvelder Jordy de Klijn vrij voor het Wanroijse doel maar diens inzet belandde op de lat en de terug kaatsende bal werd ternauwernood door Jelle Staal gemist.

In de tweede helft was het alleen nog maar Juliana dat voetbalde. De beste man van Constantia, doelman Willem Reijnen, kon Tom Gerrits nog net van scoren houden toen deze alleen voor hem verscheen maar dat was uitstel van executie want uit een inzet van Julien Cuppen kon Dave van Dommelen bij de tweede paal de gelijkmaker binnen tikken. In de 77e minuut werd de doorgebroken Camiel van Geenen op de rand van het strafschopgebied neergelegd en moest de Wanroijse ploeg met 10 man verder. Hierna volgde een ware belegering van het Wanroijse doel. Camiel van Geenen schoot 2 keer net naast, Tom Gerrits mikte rakelings over en een enorme poeier van Jordy de Klijn werd nog net uit het doel getikt door de keeper van Constantia.
Uiteindelijk kon Juliana het genadeschot niet geven en bleef de verdiende overwinning uit in deze wedstrijd die onder prima leiding stond van de Cuijkse scheidsrechter Diouani. Al met al geeft het vertoonde spel in de tweede helft aanleiding tot een positief gevoel voor a.s. zondag als de uitwedstrijd tegen middenmoter Olympia uit Boxmeer op het programma staat.

Juliana - Constantia: 1 - 1 (0 - 1)
Scheidsrechter: I. Diouani