Afgelopen zaterdag 30 januari vond voor de 8ste keer het koppeltoernooi van de Open Millse Darts Trophy plaats. Op deze zaterdagavond waren maar liefst 31 koppels op af gekomen. Deze eerste wedstrijden begonnen in de poulefase, waarna de nummers 1 en 2 uit de poule doorgingen naar de winnaarsronde en de overige koppels naar de verliezersronde gingen.

In de verliezersronde waren het Erik van den Berg & Geert van den Berg die het in de finale opnamen tegenover Johan van Dijk & Stefan van de Hatert. Geert & Erik kwamen in de finale door bij de laatste 16 te winnen van René Teunesen & Stephanie Verberne met 2 - 1, waarna in de kwartfinale werd gewonnen van Max van Dijk & Andy Veld met 2 - 0. In de halve finale waren Geert & Erik met 3 - 1 te sterk voor Jan Achterstraat & Jeroen Achterstraat.

Johan & Stefan wisten de finale te bereiken door bij de laatste 16 te winnen met 2 - 1 van Ferdi Knipping & Vincent Pater, in de kwartfinale wisten Johan & Stefan te winnen van Jack Hendriks & Eric van der Duijn met 2 - 0. In de halve finale mochten Johan & Stefan het opnemen tegen Jaap van der Lans & Dave Vlaar. Helaas voor Jaap & Dave waren ze niet opgewassen tegenover Johan & Stefan en verloren de wedstrijd met 3 - 1.

In de finale waren het Johan & Stefan die onbevangen een 3 - 0 voorsprong namen tegenover Geert & Eric. Geert & Eric kwamen daarna nog sterk terug tot 3 - 3, waardoor er een 7de en beslissende leg gespeeld diende te worden in deze finale. Geert & Eric belande hier als eerste op een finish, echter na het missen van verschillende dubbels waren Johan & Stefan ook aangekomen op een uitgooi. In deze zenuwslopende beurten waren het Johan & Stefan die uiteindelijk de beslissende dubbel erin wisten te gooien en de finale met een 4 - 3 wisten te winnen.

In de winnaarsronde waren het Hans Achten (Nederasselt) & Carsten Radermacher (Goch) die het in de finale mochten opnemen tegen Bjorn Fransen (Oss) & Bjorn Fransen (Heesch). Hans & Carsten bewandelde de route naar de finale door bij de laatste 16 te winnen van Edwin van der Cruijsen & Mark Raaijmakers met 3 - 0. Daarna in de kwartfinale waren het de titelverdedigers van vorig jaar Bas Abels & Rik Hendriks welke met 3 - 1 werden verslagen. In de halve eindstrijd waren het Rudy van Lanen & Roy van Lieshout die het Hans & Carsten het nog knap lastig maakte. Hans & Carsten wisten deze wedstrijd dan ook maar nipt met 4 - 3 te winnen.

Bjorn & Bjorn wisten bij de laatste 16 te winnen van Stan Voss & Stef Daverveld met 3 - 0. In de kwartfinale waren het Bert Weemen & Chris van Hout de tegenstanders van Bjorn & Bjorn. Helaas voor Bert & Chris wisten ook hun geen potten te breken tegenover Bjorn & Bjorn en verloren met 3 - 0. In de halve eindstrijd waren het Ruben Relou & Rick van Dijk die het mochten opnemen tegenover Bjorn & Bjorn, echter ook hun konden niets brengen tegen dit sterke koppel en verloren met 4 - 1.

In de finale waren het Bjorn & Bjorn die de wedstrijd domineerde en met hoge scores en nog een mooie 146 finish (T19-T19-D16) ging de strijd maar 1 kant op. Bjorn & Bjorn wisten de finale dan ook overtuigen te winnen van Hans & Carsten met 5 - 0.

Zodoende kan de organisatie van DC NoScore terugkijken op een geslaagd Open Millse Darts Trophy koppeltoernooi. Hierbij willen we uiteraard ook al onze sponsors bedanken die dit toernooi uiteraard mogelijk gemaakt hebben. Voor de rest van de uitslagen, zie onze toernooipagina.