Na de carnavalsvakantie pakt Klick ‘15 de draad weer goed op. Tegen hekkensluiter De Horst weet het overtuigend te winnen. In de beginfase lijkt de winst nog niet in kannen en kruiken, Klick ‘15 komt eerst met 0 - 2 achter alvorens Pien Kuppen en Mieke Selten voor een gelijke stand zorgen.

Het is voor Klick ‘15 hard werken daar de Horst een enorm hoog tempo speelt. Toch is het wederom De Horst die de voorsprong pakt. Vanaf 4 - 5 neemt Klick ‘15 het heft in eigen handen, de ruimte wordt met name gecreerd op de afstandschoten en daar is Klick ‘15 trefzeker. Met een doelsalvo van vier achter elkaar staat er een mooie 8 - 5 ruststand op het scorebord.
In de tweede helft komt De Horst terug tot 8 - 6 maar ook Anja Derks is weer goed op schot en samen met Irma de Kleijne trekt ze de stand naar 11 - 6. De wedstrijd lijkt gespeeld maar Klick ‘15 blijft scherp spelen en laat niets aan het toeval over. Met 14 - 7 op het bord is de winst een feit maar De Horst weet in de eindfase nog twee keer te scoren. Eindstand 14 - 9.
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks en Mieke Selten 4x, Rian Derks, Kim Verbruggen, Irma de Klijne, Pien Kuppen en Jolanda Bouwen 1x.

v. Grinsven/Albers Klick 2 - Corridor 2
Klick begon voortvarend aan de wedstrijd met 2 vlotte doelpunten van Marja Derks en Sophie van Krijl. Corridor speelde erg zakkend, waardoor er veel ruimte ontstond voor het afstandsschot. Die gingen er de eerste helft dan ook maar liefst 5 in. Verdedigend stond het als een huis, waardoor Corridor de eerste helft niet verder kwam dan één doelpunt. Ruststand 6 - 1. Na de rust was het eerste doelpunt voor Corridor. Klick kreeg in de tweede helft meer moeite met het plaatsen van de afvang en met het afronden van kansen. Hierdoor wist Corridor wat dichterbij te komen, al kwamen ze niet dichterbij dan 4 doelpunten verschil. Klick speelde de wedstrijd uitstekend uit en pakte de verdiende winst: 11 - 6.
Voor Klick ‘15 scoorden: Sophie van Creij 2x, Eelke Willems 2x, Ellen Selten 2x, Channe Janssen 2x, Yvonne Selten, Marja Derks en Fenne de Kleijne 1x.

Klick '15 1 - De Horst 1: 14 - 9
Klick '15 2 - Corridor 2: 11 - 6
Klick '15 MW1 - VIOS (O) MW2: 11 - 9
Klick '15 A1 - Oranje Wit (L) A2: 6 - 10
Klick '15 C1 - MKV C1: 5 - 1
BMC D2 - Klick '15 D1: 15 - 6
Klick '15 E1 - Vios (O) E2: 7 - 9
Klick '15 F1 - Diosa F1: 4 - 23