Jammer dat er in de wedstrijd tegen het veel zwakkere Avance uit Sambeek een set werd verloren. Het wegvallen van Fleur van de Wijst en Femke Scheers betekende weliswaar een aderlating voor de ploeg van coach Mark van de Heuvel maar de kwaliteit in de ploeg is dermate groot dat zulke tegenstanders eigenlijk met 4 - 0 opgerold moeten worden.

Het setverlies werd vooral veroorzaakt door concentratiegebrek en dit is als je het mij vraagt en dit is gewoon erg  jammer. Als je mee wilt blijven doen om het kampioenschap, waar deze ploeg denk ik toch wel toe in staat is, is het een must dat zulke wedstrijden gewoon met 4 - 0 worden gewonnen. Volgende week zal de scherpte er wel de hele wedstrijd moeten zijn als er aangetreden moet worden tegen koploper Luctor uit Rijkevoort.
Hopelijk is dit een waarschuwing voor de meiden waar zij iets mee gaan doen in het vervolg van deze competitie en dan zou het wel eens eens mooie competitie kunnen gaan worden. 

Vollan MC1 behaalde een knappe 4 - 0 zege tegen het in technisch opzicht veel mindere Ovoco uit Oss. Bij vlagen werd er goed gevolleybald maar door het over de hele wedstrijd gezien te rommelige spel, kwamen de kwaliteiten van de ploeg niet helemaal uit de verf. Desalniettemin een prima resultaat van deze nieuwkomer in de C-klasse.

De resultaten van zowel Dames 2 ls Dames 3 waren iets minder. Beide ploegen kregen een pak rammel van respectievelijk koploper Flamingos’ en Havoc uit Haps en werd er door beide ploegen een kansloze 4 - 0 nederlaag geleden. Dit waren overigens wel tegenstanders waarbij beide Vollan teams denk ik al rekening hadden gehouden met deze uitslagen gezien de stand op de ranglijst.

Vollan DS 1 was vrij van competitieverplichtingen.

Programma zaterdag 27 februari
14.00 Luctor MA 1 - Vollan '65 MA 1: De Schutsboom, Rijkevoort
14.30 Vollan '65 DS 1 - Olsredlem DS 1: De Wis, Langenboom
16.30 Vollan '65 DS 3 - VC Polaris DS 3: De Wis, Langenboom
18.30 Vollan '65 DS 2 - Tornado  DS 1: De Wis, Langenboom