Zondag 21 februari stond voor Klick ‘15 de koploper Stormvogels op het programma. Stormvogels liet in de hele zaalcompetitie maar één punt liggen dus Klick ‘15 moest flink aan de bak.

Stormvogels mocht in eigen huis proberen het kampioenschap binnen te halen en dat was te merken ook. Stormvogels liet niets aan het toeval over en opende de score. Irma de Kleijne zorgde voor Klick ‘15 al snel voor het gelijk spel en Anja Derks benutte een strafworp waarmee Klick ‘15 even op voorsprong kwam. Stormvogels pakte de voorsprong  echter weer snel over, zij waren meer trefzeker dan Klick ’15 en wisten hierdoor uit te lopen. De druk voor beide teams was hoog, Klick ‘15 werd fysiek flink onder druk gezet door Stormvogels en dan is het lastig om trefzeker te zijn. Ook Stormvogels mist grote kansen en met de rust is het dan ook 6-3.

Na rust blijft de druk van Stormvogels voor Klick ‘15 een struikelblok. Het is lastig om de bal in de ploeg te houden en goede aanvallen te draaien.  Stormvogels is net wat feller en weet de wedstrijd heel beheerst uit te spelen, het kampioenschap is daarmee binnen.

Klick ‘15 heeft nog twee wedstrijden op het programma waarin zij de nummer twee en drie  tegen gaan komen. Uiteindelijk zullen er, vanwege reorganisatie maar vier teams in de Hoofdklasse blijven, Klick ‘15 wil er graag bij zijn dus zullen zij alles op alles zetten om de punten in de komende twee wedstrijden binnen te halen.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne en Anja Derks 2x, Mieke Selten en Jolanda Bouwen 1x.

Be Quick 3 - v. Grinsven-Albers/Klick 2
De tegenstander van vandaag was Be Quick, de ploeg waarmee Klick momenteel de derde plaats deelt in het klassement. Klick liet zich in het begin overrompelen door de slimme en ervaren tegenstander, waarmee ze binnen de kortste keren tegen een 4-0 achterstand aankeek. Hierna kreeg de verdediging wat meer controle en kwam Klick terug tot 4-2 door twee afstandsschoten. De scheidsrechter strooide de eerste helft kwistig met strafworpen; enerzijds terecht door domme fouten van Klick, anderzijds twijfelachtig doordat Be Quick Klick dwong op het blok te lopen. Gelukkig voor Klick miste Be Quick enkele strafworpen, anders was het leed de eerste helft niet te overzien. Er werd gerust met 6-2. Na de rust was het openingsdoelpunt voor Klick. Helaas in de tweede helft ook nog twee toegekende strafworpen aan Be Quick, waardoor de stand opliep naar 9-3. Dit was het omslagpunt in de wedstrijd; Klick liet zien niet bang te zijn en won nu de meeste duels. Ook werd de korf beter gevonden en gingen er nog enkele mooie afstandsschoten in. Toen Fenne de Kleijne na een inloopfout van Be Quick de strafworp ijskoud afmaakte, werd het toch nog heet onder de voeten van Be Quick: 9-7. Helaas was het laatste doelpunt voor Be Quick en werd de eindstand bepaald op 10-7.
Voor Klick ‘15 scoorden: Yvonne Selten 3x, Sanne Verhoeven, Marja Derks, Ellen Selten en Fenne de Kleijne 1x.