Onze mini's van de week: Wes en Steef. Wat leuk dat jullie er waren!

Hajraa en de Flamingo’s pakten zaterdag beide 5 punten, maar Apollo dames 1 ook. Daarmee verdedigen zij nog steeds de eerste plaats. Met nog 5 wedstrijden te gaan zal het erom blijven spannen!

Apollo D1 - Saturnus D3: 4-0 

De 5 punten zijn wederom binnen, maar dat ging niet zonder horten of stoten. De eerste set kon het niet op, alles ging goed bij Apollo en Saturnus kwam er niet aan te pas. Echter kwam Saturnus de tweede set wel aan spelen toe en stonden zelfs drie keer op matchpoint! Maar Apollo gaf zich niet zomaar gewonnen, en sleepte de set met moeite binnen. Dat moest anders de derde set. De dames wisten zich te herpakken en gunde Saturnus maar 15 punten. Om aan kop te blijven staan in de ranglijst moest ook de laatste set binnengehaald worden.  Echter kwam Apollo op 1-7 achterstand. Na een korte time out, wist Apollo weer wat hen te doen stond. Met een hoge servicedruk werden veel punten gemaakt. De set eindigde in 25-11. Een mooi resultaat. Aankomende zaterdag zijn er geen wedstrijden, maar daarna staan Activia en Hajraa op het programma. Wij kunnen niet wachten!

Apollo MB1 - Unicum MB1: 3-1

Unicum bleek tijdens de uitwedstrijd een gewaagde tegenstander te zijn. Toen werd er met 3-2 verloren. Afgelopen zaterdag waren de meiden in topvorm en haalde 4 punten binnen. Alleen de tweede set werd afgegeven door communicatiefouten aan de Millse zijde. Met deze prestatie staan zij op een derde plaats.

Apollo D2 - Shock D4: 4-0
Apollo MC1 - Vollan MC1: 0-4

Programma

Op zaterdag 12 maart spelen alleen de meisjes C. Zij spelen om 12.45 tegen Ovoco MC3. De rest van de teams ziet u graag de 19e weer op de tribune.
11.00 Montagnards MB1 - Apollo MB1: Bergen
15.00 Unicum D2 - Apollo D2: Wanroij
15.00 Activia D5 - Apollo D1: St. Anthonis