Onder redelijke omstandigheden heeft De Willy’s een vrij kansloos duel gespeeld in Odiliapeel. Tegen de nummer 3 uit de 5e klasse G werd het 5-0. Bij rust was het al 4-0. De Willy’s miste 3 basisspelers, Niek v.d. Steeg, Leon Jacops en Bart Derks waren allen geblesseerd.

Tot het half uur ging de wedstrijd gelijk op en waren er geen kansen te noteren. Een prachtig schot, moet gezegd, van Wiljan Wijnen zorgde uit het niets voor 1-0. Slechts een minuut later was het ook al 2-0 toen Roy van Lankveld van de andere kant van de 16 uithaalde en opnieuw Bram Schaap kansloos liet. Tien minuten later was het Rick van Leeuwen die goed doorging en Luuk Kuppen de bal aftroefde, uitkapte, en de bal knap in de lange hoek schoot, 3-0. Weer een minuut later ging de bal op de stip nadat de irritant leidende scheidsrechter Van Rossum een overtreding van Ruud Heurkens bestrafte. Deze werd door Roy van Lankveld benut, 4-0 en wedstrijd gelopen.

Na de rust kakte het duel in. Op het uur maakte Rick van Leeuwen er 5-0 van. Daarna kreeg De Willy’s pas kansen. Twee honderd procent kansen voor respectievelijk Wouter Klaassen en Math v.d. Straaten werden echter niet benut. En daar was meteen het verschil tussen beide ploegen te vinden. Odiliapeel was effectief en benutte de kansen die het kreeg, en De Willy’s kon daar ook te weinig tegenover zetten. Toen het echter kansen kreeg werden deze niet benut. Een wedstrijd die we snel moeten vergeten. Volgende week De Zwaluw thuis, en tegen deze ploeg heeft De Willy’s nog wat recht te zetten...