De druk is er af bij zowel Klick ‘15 als Oranje Wit, de tegenstander van Klick ‘15 afgelopen zondag. Klick ‘15 weet dat zij nacompetitie moet gaan spelen en Oranje Wit is zeker van een plek in de Hoofdklasse. Een mooie oefenpot voor de spannende wedstrijd van volgende week.

Klick ‘15 neemt meteen initiatief en komt op een 3-0 voorsprong. Oranje Wit lijkt even tijd nodig te hebben maar komt dan sterk terug tot 4-4. Het is echter Klick ‘15 die het tempo bepaald in deze wedstrijd en antwoord heeft op de grote druk van Oranje Wit. De kansen die gecreerd worden worden deze keer prima afgemaakt en met de rust is de stand dan ook 8-5.

Na de rust kan Klick ‘15 de stand prima vasthouden en komt met drie doelpunten op rij op een voorsprong van 12-6. Oranje Wit lijkt het wel prima te vinden, de felheid die zij anders tonen is er niet. Hierdoor kan Klick ‘15 de wedstrijd goed uitspelen en winnen dan ook overtuigend met 12-8.
Zo laat Klick ‘15 zien dat zij wel degelijk in de Hoofdklasse horen ook al is er volgend jaar maar één poule.

Op 13 maart om 16.15 uur speelt Klick ‘15 in de Hoepel in Wanroij de nacompetitie tegen Avanti uit Schijndel, bij winst krijgt Klick ‘15 een plekje in de Hoofdklasse!

Voor Klick ‘15 scoorden: Kim Verbruggen en Irma de Kleijne 3x, Pien Kuppen 2x, Anja Derks, Lotte Selten, Rian Derks, Mieke Selten 1x.

Klick '15 - Oranje Wit (L) 1: 12-8
Klick '15 2 - DAKOS 2: 11-7
Fortuna '74 A1 - Klick '15 A1: 6-10
Oxalis C1 - Klick '15 C1: 8-1
De Kangeroe D1 - Klick '15 D1: 11-1
Oxalis E1 - Klick '15 E1: 18-3