Taflan / Gezonder winkelen.nl 2 moest het opnemen tegen de concurrent uit Herpen. Kevin Pluk, Joan Arts en Pieter Ermers speelde een goede wedstrijd en stonden binnen no time voor met 4-0.

Daarna kwamen de lastigere wedstrijden en kwam Herpen terug tot 5-3, maar verder liet Taflan het niet komen. Kevin en Joan sloegen beide nog een extra punt binnen waardoor er met 7-3 gewonnen werd. Kevin was man van de avond met drie overwinningen gevolgd door Joan met twee en Pieter met een. Ook het dubbel werd door Joan en Kevin gewonnen.

Het eerste heren team van Tafan/Gezonder winkelen.nl speelde een goede wedstrijd tegen Tian. Het resultaat was, achteraf, teleurstellend. Jan van der Linden, Marco de Klein en Rico Baars wisten allen een enkel wedstrijd te winnen alsmede het dubbel. Hierdoor werd er van het sterke Tian nipt met 4-6 verloren. Waar een overwinning er ook in had gezeten.

Het derde team moest ook tegen Herpen spelen. Ook hier werd het 7-3 echter niet voor Taflan, maar voor Herpen. Wiljan Toonen, Jan Verstegen en Tommie Meulenpas hadden een lastige avond. Wiljan en Jan wisten nog wel een enkel wedstrijd te winnen, en ook het dubbel werd gewonnen, maar de rest ging mee naar Herpen.

Het vierde seniorenteam speelde een goed wedstrijd met Josina van Ras, Riky Sommers en Frans de Gruiter. Riky was de kopvrouw aan Taflan kant met twee overwinningen, samen met het dubbel en een wedstrijd van Josina bleven er vier punten in Langenboom.

Het eerste jeugdteam mocht eindelijk weer een spelen. Dit keer tegen Hercules. Leon Schippers, Evie Schotanus en Toon Peeters vochten voor elk punt, maar vaak was de tegenstander net te goed. Evie wist als enige wedstrijden te winnen, zelfs twee. Er werd dus verloren met 2-8.