Het eerste team had een aantal lastige weken. Van de tien voorgaande vijfgamers gingen er 9 verloren. Maar na de wedstrijd tegen SKF werd er met 8-2 gewonnen. Hierdoor gingen de heren van Taflan bit.nl en SKF voorbij in de stand. Rico Baars won alles, Marco de Klijn en Jan van der Linden wonnen twee wedstrijden.

Het tweede team zit in een erg lastige derde klasse poule, maar ondanks dat staat Taflan halverwege vier punten los op Revanche. Kevin Pluk, Pieter Ermers en Joan Arts speelde in Gennep een goede wedstrijd en lieten slechts één punt achter. Pieter was de enige die een wedstrijd verloor.

Het derde team speelde met Jan Verstegen, Wiljan Toonen en Tommie Meulepas. In Arnhem noord tegen Tian werden de punten eerlijk verdeeld. Wiljan was de sterkste aan Taflan kant hij won twee wedstrijden Jan en Tommie wonnen beide één wedstrijd.

Het vierde team met Jeno Bongers Riky Sommers en Frans de Gruijter hadden het erg lastig. In Schaijk wisten ze slechts één punt te scoren. Alleen Jeno wist een wedstrijd te winnen.

Het eerste jeugdteam mocht ook weer spelen. Tegen Tik Hard uit Wamel speelde Noud Habraken, Bram van Gils en Toon Peeters moeilijke en spannende wedstrijden. Toon en Noud waren uiteindelijk de enige die enkel wedstrijden wonnen. Beide wonnen ze één keer.