Op deze zonnige zondagmiddag speelden de dames A1 van MHV'81 in het Limburgse Beek tegen BFC. In de eerste paar minuten begonnen de dames van MHV'81 sterk. De openingsgoal werd gemaakt door Evi en niet lang daarna volgde er meer.

De voorsprong werd groter en de dames liepen uit. De verdediging van BFC gaf de dames van MHV veel ruimte. Daar maakten ze dankbaar gebruik van door veel van afstand te schieten. De middenopbouwers Baukje en Renske hielden het spel goed draaiende. Tegen het einde van de eerste helft verzwakte de verdediging van MHV en wist BFC nog een paar punten te pakken. De eerste helft werd afgesloten met 10-19 in het voordeel van MHV.

In de tweede helft maakte MHV'81 een goede start. Binnen 20 minuten wisten de dames van MHV 12 doelpunten te maken, waar BFC er 5 wist te maken. De verdediging stond sterk, de keepster had haar draai gevonden in de wedstrijd en MHV was duidelijk sterker. Van alle kanten wisten ze het doel te vinden. Aniek en Marijn vanaf de linker en rechter opbouw. Laura, Evi en Liz wisten een paar mooie breaks te lopen en ook vanuit de hoek vonden Mariëlle, Janne en Maud het net. De dames lieten in de tweede helft zien wat ze konden en speelden de aanvallers goed uit. De wedstrijd eindigde met 16-40 in het voordeel van MHV'81. Het was geen spannende wedstrijd, maar de twee punten zijn zeker mooi meegenomen.

Volgende week is de wedstrijd tegen koploper Vlug en Lenig om 12.20 uur in sporthal de Looierij in Mill. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden, waarbij de dames van MHV'81 voor de winst gaan. Natuurlijk bent u van harte welkom om de dames aan te moedigen!