Pupil van de week: Ilse van Doorn (MC1)

Het was de thuisploeg die het spel bepaalde op sportpark De Kogelberg, maar uiteindelijk moest SES de punten delen met SCMH uit Mariaheide: 1-1. Sebe van Huisseling scoorde de 1-0, Tom Bens maakte met een eigen goal ongelukkig de 1-1.

SES begon dominant aan de wedstrijd tegen SCMH en domineerde. Grote kansen bleven uit, omdat de defensie uit Mariaheide zich kranig verweerde. Toch was de eerste mogelijkheid voor de Langenbomers. Tim Cuppen miste uit een combinatie van Sebe van Huisseling en Nick van de Hei. Naarmate de eerste helft vorderde, nam het gevaar van SES toe. Met name Robin Aalbers stichtte gevaar met zijn acties. Uitgerekend een verdediger van SCMH was het meest gevaarlijk, door een voorzet via de lat weg te werken.

In de tweede helft hetzelfde verhaal. SES drukte door en werd uiteindelijk beloond. Een voorzet van Stef Rooijendijk werd a la Robin van Persie binnengekopt door Sebe van Huisseling. Waar een hogere score in de lucht hing, was het aan de andere kant raak. Een corner werd door Tom Bens getoucheerd en in eigen goal gewerkt. De ploeg uit Langenboom zette vervolgens aan om de winst alsnog veilig te stellen, maar tevergeefs. SCMH hield stand en nam een punt mee naar Mariaheide.