Op zaterdag 26 maart was Mill fleurig gehuld in de meest mooie voorjaarskleuren. Felle kleuren van de tulpen die ook dit jaar weer werden verkocht aan de deuren in Mill. Onder motto "Vele handen, maken licht werk", jong en oud, in grote getale opgekomen, te helpen deze actie tot een succes te maken.

De tulpen ingekocht bij Vissers Snijbloemen Groothandel in Mill zijn vrijdagavond klaargemaakt in wijkaccomodatie "de Wester" om vervolgens op zaterdag te worden verkocht. Zowel "de Wester" als Vissers Snijbloemen Groothandel zijn wij als vereniging zeer erkentelijk voor hun medewerking.

Jeugdleden en ouders in een groene gloed de vele groene MHV trainingspakken. De opkomst maakte het mogelijk om met verschillende groepjes, onder begeleiding, de deuren van Mill langs konden gaan om de bosjes tulpen te verkopen.

Binnen een paar uur werden de totaal 600 ingekochte bosjes tulpen aan de man gebracht en kon de eindbalans van deze geweldige actie worden opgemaakt. Een eindbalans die zeker een mooi bedrag op zal leveren voor onze vereniging, een mooie financiële opsteker voor de clubkas.

Langs deze weg willen wij als vereniging iedereen bedanken voor zijn/haar vrijwillige inzet deze actie tot een succes te maken. Wij hopen ook volgend jaar weer een beroep op jullie te kunnen doen, en dat jullie weer van de partij zijn op de zaterdag voor Pasen. Ook willen wij de inwoners van Mill bedanken voor hun steun richting onze vereniging.