Op Paaszaterdag speelde Juliana in St. Anthonis een inhaalwedstrijd tegen DSV en moest dit doen zonder de complete voorhoede die een week eerder zo succesvol was tegen de tot dan ongeslagen koploper Milsbeek. 

In de eerste helft kreeg Juliana maar een drietal kansen waarvan de eerste in de 8e minuut ontstond uit een voorzet van Ruud Relou die door Jelle Staal net voorlangs werd gekopt. Even later schiet Camiel van Geenen uit een hoekschop van Jordy de Klijn net over. In de 25e minuut is het opnieuw Jordy die Camiel bereikt maar nu verdwijnt de bal net naast het doel. Omdat het hardwerkende DSV niet echt gevaarlijk kan worden voor het Millse doel wordt de rust gehaald zonder doelpunten.

Vlak na de pauze wordt de doorgebroken Camiel van Geenen binnen het strafschopgebied neergelegd maar de verder goed leidende scheidsrechter Lange weigert de bal op de stip te leggen. Na de wedstrijd verklaarde hij dat hij te ver van de situatie afstond en er niet zeker van was of het een penalty was. Hierna gebeurde er niets bijzonders meer tot de allerlaatste minuut. Bij een scrimmage vlak voor het DSV doel konden achtereenvolgens Jordy de Klijn, Ruud Relou en Jelle Albers aanleggen maar tot drie keer toe kon de ploeg uit St. Anthonis de bal met kunst en vliegwerk van de lijn halen. Uit de snelle uittrap van de DSV doelman verscheen plotseling een aanvaller van DSV voor Juliana doelman Sven Jacobs maar deze wist uitstekend in te grijpen.
Hierdoor eindigde de sportieve wedstrijd in een terecht gelijkspel.

A.s. zondag speelt Juliana in Beers tegen HBV. Bij dit duel staat de vierde plaats op het spel.

DSV - Juliana: 0-0

Aantal toeschouwers: 190
Scheidsrechter: Lange uit Vianen
Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Tom Heerbaart, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Jordy de Klijn, Jelle Albers, Tom Gerrits, Ruud Relou, Camiel van Geenen, Jelle Staal (68. Robin Manders)