Wellicht is het een enkeling al opgevallen, dat we met OOvB adviseurs (www.oovb.nl) en accountants een nieuwe bordsponsor hebben mogen verwelkomen. Zoals de naam al doet vermoeden is OOvB een advies en accountantsbureau, dat al jaren actief is in Noordoost Brabant.

Betrokken, betrouwbaar en bekwaam

Hoe goed je als adviseur en accountant ook bent. Hoeveel ervaring je ook hebt. Het allerbelangrijkst in de relatie tussen klant en adviseur is de ‘click’. En daarvoor zijn een aantal factoren belangrijk. Betrokkenheid is daarvan wellicht de belangrijkste. Als dienstbare specialist dient OOvB te weten waar de klant mee bezig is. Wat zijn ambitie is. Met welke uitdagingen hij of zij te maken heeft. Zakelijk én privé.
Naast betrokkenheid is ook betrouwbaarheid erg belangrijk. De klant moet blind kunnen varen op de adviezen die wij als adviseur en accountant verstrekken. Tot slot mag expertise niet ontbreken. De klanten mogen vertrouwen hebben in de adviezen van OOvB, maar vooral in de deskundigheid. Op administratief gebied, maar ook op fiscaal en juridisch vlak.

Namens de sponsorcommissie willen wij OOvB accountants en Rob Siroen bedanken voor hun sponsoring.

Ben je zelf geïnteresseerd in een reclamebord, of ken je iemand die wellicht een bord wil sponsoren, geef dit dan door aan de sponsorcommissie (Wil Frenken, Biet van Berlicum of Nort van Schayik).