Onder een heerlijk lentezonnetje maar op een slechte grasmat verliest Juliana wel heel ongelukkig van HBV omdat het ondanks voordurend balbezit het belangrijkste vergeet en dat is een doelpunt maken.

Zo ook in de eerste helft want al in de 11e minuut kopt Camiel van Geenen uit een voorzet van Tom Gerrits net voorlangs. Dit zou de voorbode zijn van wat er zich in het verloop van de wedstrijd zich af zou spelen want Juliana viel aan en HBV kon hier niets tegenover stellen.

Meteen na rust krijgt Juliana een vrije trap die door Tom Heerbaart wordt genomen en deze legt de bal bij de tweede paal op het hoofd van Camiel van Geenen die onberispelijk raak kopt maar om onbegrijpelijke redenen keurt de zeer matig leidende scheidsrechter Smits uit Beek en Donk de treffer af. Even later smoort een volley van Dave van Dommelen in de door HBV massaal opgetrokken verdediging. En dan gebeurt waar datgene wat er altijd gebeurt als je zelf de kansen niet verzilvert. Uit het eerste schot op goal van de hele wedstrijd scoort HBV na een uithaal van spits Jimmy van den Elzen en verdwijnt de bal via een Juliana verdediger in het Millse doel. Toch recht Juliana nog eens haar rug en uit een voorzet van Camiel van Geenen is het Dave van Dommelen die de bal van dichtbij over het Beerse doel werkt. In de 75e minuut besluit de scheidsrechter zich opnieuw met het wedstrijdresultaat te bemoeien want de vrijstaande Rens van Lanen wordt door de HBV keeper in het strafschopgebied getorpedeerd maar als enige op het sportpark in Beers zag hij deze overtreding niet. Tot overmaat van ramp scoorde van den Elzen in de slotfase van zeker 30 meter de beslissende 2-0.

Hierdoor komt de winst van deze overigens sportieve wedstrijd terecht bij de ploeg die daar het minste recht op heeft en raakt de nacompetitie voor Juliana verder uit het zicht. Om nog een kans te kunnen maken zal de Millse ploeg dan ook volgende week in Bergen tegen Montagnards moeten winnen.

HBV - Juliana: 2-0 (0-0)