Van Lanen is al jaren aan SES in Langenboom verbonden en heeft onlangs besloten om een extra tweede bord te sponsoren. Van Lanen is een elektro-installatie bedrijf gevestigd in Mill, dat gespecialiseerd is in advisering, aanleg en onderhoud.

Familiebedrijf 

In de agrarische sector, utiliteit en industrie en in de woningbouw ontzorgt van Lanen de klanten volledig in elektro- en installatietechniek. Dat doen ze door service en meedenken na te streven, met het oog op duurzaamheid. Van Lanen onderhoudt daarbij rechtstreeks contact met architecten, aannemers, projectontwikkelaars en andere partijen. De mentaliteit is dan ook niet voor niets: ‘van Lanen gaat geen enkele uitdaging uit de weg!
Ondanks de groei die van Lanen in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt is het nog een echt familiebedrijf. Volgens van Lanen is het personeel de reden dat het bedrijf succesvol kan opereren.

Namens de sponsorcommissie willen wij van Lanen elektro-installatiebedrijf en mevrouw & meneer van Lanen bedanken voor hun sponsoring.